Paahdettua maissikanaa, maissia ja polentaa

Street Gastron maissikanalle sopivat rennot Chill Out -viinit.

Paahdettua maissikanaa, maissia ja polentaa + viinisuositus
logo

4 HLÖ

logo

1 h 0 min

AINEKSET

  • 4 maissikanan rintafileetä

  • 3 dl kanalientä

  • 2 dl polentasuurimoita

  • 2 rkl oliiviöljyä

  • 1 porkkana

  • 4 parsatankoa

  • 6 retiisiä

  • 1 pkt minimaissia

  • öljyä, etikkaa, suolaa, tuoreita yrttejä

VALMISTUSOHJEET

    1. Mausta maissikanan fileet suolalla. Paahda pannulla rapeaksi tai grillissä miedolla lämmöllä. Jos valmistat fileet pannulla, kypsennä ne uunissa loppuun saakka kypsäksi. Tarkista suola ja lisää tarvittaessa.

    2. Kuumenna kanaliemi kiehuvaksi ja lisää joukkoon polentasuurimot. Keitä sekoittaen kypsäksi n. 5 min. Kaada polenta jäähtymään neliön muotoiseen astiaan. Jäähdytä kunnes massasta tulee tiivis.

    3. Kumoa polentakakku ulos muotista ja leikkaa neljään osaan. Paahda palat öljyssä kuumalla pannulla.

    4. Viipaloi porkkanat, parsat, retiisit ja minimaissit mahdollisimman ohuiksi viipaleiksi kuorimaveitsellä.

    5. Lisää viipaleet kulhoon ja mausta öljyllä, etikalla, suolalla ja haluamillasi yrteillä.

    6. Kokoa omanlaisesi Street Food annos.