Mansikkasorbetti smetanalla ja tuoreilla mansikoilla
Herkullisen mansikkasorbetin valmistuksessa käytetään kuohuviiniä.
Katso resepti »Street Gastron maissikanalle sopivat rennot Chill Out -viinit.
4 maissikanan rintafileetä
3 dl kanalientä
2 dl polentasuurimoita
2 rkl oliiviöljyä
1 porkkana
4 parsatankoa
6 retiisiä
1 pkt minimaissia
öljyä, etikkaa, suolaa, tuoreita yrttejä
Mausta maissikanan fileet suolalla. Paahda pannulla rapeaksi tai grillissä miedolla lämmöllä. Jos valmistat fileet pannulla, kypsennä ne uunissa loppuun saakka kypsäksi. Tarkista suola ja lisää tarvittaessa.
Kuumenna kanaliemi kiehuvaksi ja lisää joukkoon polentasuurimot. Keitä sekoittaen kypsäksi n. 5 min. Kaada polenta jäähtymään neliön muotoiseen astiaan. Jäähdytä kunnes massasta tulee tiivis.
Kumoa polentakakku ulos muotista ja leikkaa neljään osaan. Paahda palat öljyssä kuumalla pannulla.
Viipaloi porkkanat, parsat, retiisit ja minimaissit mahdollisimman ohuiksi viipaleiksi kuorimaveitsellä.
Lisää viipaleet kulhoon ja mausta öljyllä, etikalla, suolalla ja haluamillasi yrteillä.
Kokoa omanlaisesi Street Food annos.
Herkullisen mansikkasorbetin valmistuksessa käytetään kuohuviiniä.
Katso resepti »Nämä helpot vegaaniset tortillataskut täytetään tofulla, maapähkinävoilla ja kasviksilla.
Katso resepti »Nämä tortillataskut itsetehdystä nyhtöbroilerista saavat mehevää makeutta tuoreesta ananaksesta. Kruunaa lasillisella helposti nautiskeltavaa ja vähätanniinista Inception-punaviiniä.
Katso resepti »