Mansikkasorbetti smetanalla ja tuoreilla mansikoilla

Herkullisen mansikkasorbetin valmistuksessa käytetään kuohuviiniä.

Mansikkasorbetti smetanalla ja tuoreilla mansikoilla
Mansikkasorbetti smetanalla ja tuoreilla mansikoilla
logo

4 HLÖ

logo

0 h 45 min

SORBETTI

AINEKSET

  • 1 l pakastemansikoita

  • 1 dl sokeria

  • 1 rkl limemehua

  • 1 dl kuohuviiniä (esim. Ballet Brut)

  • 2 dl smetanaa

  • 2 rkl tomusokeria vaniljaa

VALMISTUSOHJEET

    1. Lisää monitoimikoneeseen jäiset pakastemansikat, sokeri, limemehu ja kuohuviini.

    2. Aja tasaiseksi. Laita sorbettiseos pakkaseen 30 minuutin ajaksi.

    3. Vispaa tomusokeri, vanilja ja smetana kuohkeaksi.

LISÄKSI

AINEKSET

  • 1/2 l tuoreita mansikoita

VALMISTUSOHJEET

    1. Tarjoile sorbetti tuoreiden mansikoiden ja smetanan kera.