Herkullisen mansikkasorbetin valmistuksessa käytetään Ballet-kuohuviiniä.
Lisää monitoimikoneeseen jäiset pakastemansikat, sokeri, limemehu ja kuohuviini.
Aja tasaiseksi. Laita sorbettiseos pakkaseen 30 minuutin ajaksi.
Vispaa tomusokeri, vaniljasokeri ja smetana kuohkeaksi.
Tarjoile sorbetti tuoreiden mansikoiden ja smetanan kera.
Fresita-tiramisu on kesän ihanin mansikkaherkku. Ihastu ruokakirjailija Anni Paakkunaisen tiramisu ohjeeseen!
Katso reseptiStreet Gastron maissikanalle sopivat rennot Chill Out -viinit.
Katso reseptiTämä raikas Fresitini kesädrinkki maistuu sitruksiselle mansikalle ja sopii erityisesti kesään.
Katso reseptiFresita-kuohuviinillä maustetuista mansikoista syntyy kakku, jonka taikinaan lisätty mansikkarahka tekee siitä erityisen mehevän. Tutustu ruokakirjailija Anni Paakkunaisen kesäherkkuun!
Katso resepti