Mansikkatiramisu

Fresita-tiramisu on kesän ihanin mansikkaherkku. Ihastu ruokakirjailija Anni Paakkunaisen tiramisu ohjeeseen!

Fresita_mansikkatiramisu_Annin_Uunissa
logo

10-12 HLÖ

logo

0 h 30 min

Mansikkatiramisu ohje

AINEKSET

  • 350 g savoiardi keksejä

  • 500 g mascarponea

  • 4 kananmunaa

  • 1 ½ dl sokeria

  • 1 tl vaniljasokeria

  • 500 g mansikoita

  • 3-4 dl Original Fresitaa

  • 1 ½ dl pakastekuivattua mansikkaa

VALMISTUSOHJEET

    1. Erottele keltuaiset sekä valkuaiset toisistaan. Vaahdota valkuainen kovaksi vaahdoksi omassa kulhossaan sekä keltuainen ja sokeri vaahdoksi toisessa.

    2. Lisää keltuaisvaahdon joukkoon vatkaten mascarpone. Kääntele lopuksi sekaan myös valkuaisvaahto.

    3. Perkaa mansikat, viipaloi puolet niistä ja soseuta loput. Säästä muutamia mansikoita koristeiksi.

    4. Kasta keksit Fresitaan ja lado ne vierekkäin vuokaan (39x25cm).

    5. Lisää keksien päälle puolet mascarponevaahdosta ja viipaloidut mansikat.

    6. Nostele toinen kerros keksejä vuokaan, päälle loput mascarponesta ja lopuksi levitä mansikkasose päällimmäiseksi.

    7. Nosta vuoka jääkaappiin noin 4 tunniksi tai yön yli.

    8. Hienonna pakastekuivatut mansikat esim. blenderissä ja sihtaa tiramisun päälle.

    9. Koristele mansikoilla ja tarjoile heti.

annin_fresita_tiramisu_lasit_tarjottimella

Ohje: Anni Paakkunainen

Ruokabloggaaja ja -kirjailija Anni Paakkunainen loihtii elämästä herkullista. Herkuttelu ja nautinnot kuuluvat niin juhlaan kuin arkeen. Leivonnassa ja kokkaamisessa suurin inspiraation lähde ovat vuodenajat sekä tuoreet sesongin raaka-aineet. Ig: @anninuunissa

www.anninuunissa.fi