Fresita-tiramisu on kesän ihanin mansikkaherkku. Ihastu ruokakirjailija Anni Paakkunaisen tiramisu ohjeeseen!
350 g savoiardi keksejä
500 g mascarponea
4 kananmunaa
1 ½ dl sokeria
1 tl vaniljasokeria
500 g mansikoita
3-4 dl Original Fresitaa
1 ½ dl pakastekuivattua mansikkaa
Erottele keltuaiset sekä valkuaiset toisistaan. Vaahdota valkuainen kovaksi vaahdoksi omassa kulhossaan sekä keltuainen ja sokeri vaahdoksi toisessa.
Lisää keltuaisvaahdon joukkoon vatkaten mascarpone. Kääntele lopuksi sekaan myös valkuaisvaahto.
Perkaa mansikat, viipaloi puolet niistä ja soseuta loput. Säästä muutamia mansikoita koristeiksi.
Kasta keksit Fresitaan ja lado ne vierekkäin vuokaan (39x25cm).
Lisää keksien päälle puolet mascarponevaahdosta ja viipaloidut mansikat.
Nostele toinen kerros keksejä vuokaan, päälle loput mascarponesta ja lopuksi levitä mansikkasose päällimmäiseksi.
Nosta vuoka jääkaappiin noin 4 tunniksi tai yön yli.
Hienonna pakastekuivatut mansikat esim. blenderissä ja sihtaa tiramisun päälle.
Koristele mansikoilla ja tarjoile heti.
Ruokabloggaaja ja -kirjailija Anni Paakkunainen loihtii elämästä herkullista. Herkuttelu ja nautinnot kuuluvat niin juhlaan kuin arkeen. Leivonnassa ja kokkaamisessa suurin inspiraation lähde ovat vuodenajat sekä tuoreet sesongin raaka-aineet. Ig: @anninuunissa
Tämä raikkaan kylmä Frozen drinkki on matala-alkoholisempi mukaelma Frozen Strawberry Margarita -klassikkodrinkistä. Mansikkainen Fresita kuohuviini ja jäiset meloninpalat tuovat lempeää makeutta.
Katso reseptiFresita-kuohuviinillä maustetuista mansikoista syntyy kakku, jonka taikinaan lisätty mansikkarahka tekee siitä erityisen mehevän. Tutustu ruokakirjailija Anni Paakkunaisen kesäherkkuun!
Katso reseptiMitä kannattaa ottaa huomioon kesäisten juhlien kukkakoristeiden suunnittelussa? Home In Garden -kukkakaupan floristi Maria Hämäläinen kertoo vinkit.
Lue lisää