Erottele keltuaiset sekä valkuaiset toisistaan. Vaahdota valkuainen kovaksi vaahdoksi omassa kulhossaan sekä keltuainen ja sokeri vaahdoksi toisessa.
Lisää keltuaisvaahdon joukkoon vatkaten mascarpone. Kääntele lopuksi sekaan myös valkuaisvaahto.
Perkaa mansikat, viipaloi puolet niistä ja soseuta loput. Säästä muutamia mansikoita koristeiksi.
Kasta keksit Fresitaan ja lado ne vierekkäin vuokaan (39x25cm).
Lisää keksien päälle puolet mascarponevaahdosta ja viipaloidut mansikat.
Nostele toinen kerros keksejä vuokaan, päälle loput mascarponesta ja lopuksi levitä mansikkasose päällimmäiseksi.
Nosta vuoka jääkaappiin noin 4 tunniksi tai yön yli.
Hienonna pakastekuivatut mansikat esim. blenderissä ja sihtaa tiramisun päälle.
Koristele mansikoilla ja tarjoile heti.