Fresita-mansikkakakku

Fresita-kuohuviinillä maustetuista mansikoista syntyy kakku, jonka taikinaan lisätty mansikkarahka tekee siitä erityisen mehevän. Tutustu ruokakirjailija Anni Paakkunaisen kesäherkkuun!

FRESITA-MANSIKKAKAKKU Annin uunissa

8 HLÖ

1 h 0 min

Anni_Paakkunainen_ja_roseeviinilasi

Ohje: Anni Paakkunainen

Ruokabloggaaja ja -kirjailija Anni Paakkunainen loihtii elämästä herkullista. Herkuttelu ja nautinnot kuuluvat niin juhlaan kuin arkeen. Leivonnassa ja kokkaamisessa suurin inspiraation lähde ovat vuodenajat sekä tuoreet sesongin raaka-aineet. Ig: @anninuunissa

www.anninuunissa.fi

Fresita Frozen MelonFresita Frozen Melon

Tämä raikkaan kylmä Frozen drinkki on matala-alkoholisempi mukaelma Frozen Strawberry Margarita -klassikkodrinkistä. Mansikkainen Fresita kuohuviini ja jäiset meloninpalat tuovat lempeää makeutta.

Katso resepti
Kuohuviini-marjahyytelöt + viinisuositusKuohuviini-marjahyytelöt

Valmista puolimakeasta kuohuviinistä ja tuoreista marjoista helpot ja herkulliset jälkiruoat.

Katso resepti
Le_Contesse_Prosecco_Rose_ja_Annin_antipastiAntipasti Annin tapaan

Antipastilajitelma ruokavaikuttaja Annin Paakkunaisen tapaan sopii täydellisesti Le Contesse Prosecco -kuohuviinin kanssa isojen tai pienien juhlien alkuun.

Katso resepti
Vuohenjuusto-mansikkaleipäset FresitallaVuohenjuusto-mansikkaleipäset

Suolaisen ja makean yhdistelmä toimii luonnollisen herkullisesti, kun yhdistät vuohenjuuston, mansikan ja Fresita-kuohuviinin.

Katso resepti