Cavasorbetti
Raikas ja helppo sorbetdrinkki syntyy Anna de Codorniu -luomucavasta. Nauti drinkkinä tai jälkiruoan sijaan.
Katso resepti »Valmista puolimakeasta kuohuviinistä ja tuoreista marjoista helpot ja herkulliset jälkiruoat.
2 l tuoreita marjoja: mansikoita, mustikoita, vadelmia
mintunlehtiä ja syötäviä kukkia
10 liivatelehteä
1 plo Ballet Demi-Sec Carte Noir -kuohuviiniä
Liota liivatteita kylmässä vedessä n. 10 min.
Puhdista marjat ja jaa ne sekä mintun lehdet pieniin silikonisiin vuokiin, jotka olet vuorannut kelmulla. Esimerkiksi muffinsivuokakin käy hyvin.
Kuumenna desi kuohuviiniä ja liota liivatteet siihen. Lisää hieman jäähtynyt seos lopun kuohuviinin joukkoon ja sekoita varovasti. Seos kuohuu vähän, joten odota, että kuohu laskee hieman.
Kaada seos vuokiin marjojen päälle. Anna hyytyä kylmässä yön yli.
Irrota hyytelöt vuoasta ja koristele kukilla ja kauniilla yrteillä.
Annoksia: noin 15 pientä
Raikas ja helppo sorbetdrinkki syntyy Anna de Codorniu -luomucavasta. Nauti drinkkinä tai jälkiruoan sijaan.
Katso resepti »Valmista laadukkaasta kuohuviinistä ja punaherukkamehusta raikas ja heleän punainen kupliva alkudrinkki.
Katso resepti »Amarula-kermalikööristä valmistettu vaahtokarkkikaakao lämmittää makeasti. Kokeile myös vaahtokarkkien valmistusta itse!
Katso resepti »Tuunaa herkullisella Amarula-kermaliköörillä gluteenittomat mokkapalaleivokset.
Katso resepti »