Helsinki Drink Festival – Pohjoismaiden suurin cocktailfestivaali 17.-18.3.2023 Vanhalla Ylioppilastalolla

Helsinki Drink Festival on juhla kaikille maistuvista juomista, tyylikkäästä tunnelmasta ja herkullisesta ruoasta välittäville: valtava juomatarjonta ja maltilliset annoskoot rohkaisevat kokeilemaan uutta. Tervetuloa!

ISH_Tequila_Cocktail

Pohjoismaiden suurin cocktailfestivaali Helsinki Drink Festival HDF on kaikille täysi-ikäisille avoin suuren luokan tapahtuma, jossa maistellaan erilaisia cocktaileja ja mocktaileja konstailemattomassa afterwork-hengessä. Cocktail workshopit tarjoavat tuntumaa laadukkaampien juomien valmistuksesta ja ajankohtaista tietoa cocktailkulttuurista. HDF:ssä on mukana suomalaisten huippucocktail-baarien lisäksi alkoholin maahantuojia ja valmistajia. Festareilla on tarjolla yli 100 erilaista cocktailia – löydät sieltä myös kattavan valikoiman alkoholittomia cocktaileja eli mocktaileja ja muita juomia. Joten maisteltavaa varmasti riittää.

Sekä cocktailien että mocktailien maailmanmestarina palkittu Anora-juomatalon baarimestari Alina Laaksonen on innoissaan drinkkifestareiden tämänvuotisesta tarjonnasta. – Kannattaa ehdottomasti käydä tutustumassa tunnettujen alkoholibrändien herkullisten cocktailien lisäksi tapahtuman alkoholittomaan tarjontaan. Palkitun tanskalaisen ISH-non alc juomatalon alkoholittomat tisleet ja valmiit mocktailsekoitukset ovat sober curiosity trendin ehdotonta kärkeä.

– ISHin baaritiskiltä suosittelen erityisesti tequilapohjaisen klassikkodrinkin Margaritan alkoholitonta versiota MargaritaISH, jonka pohjana on ISH Mexican Agave 0,5% -alkoholiton tisle.

Maista myös ennakkoon tänä keväänä ruokakauppoihin saapuva ready-to-drink mocktail ISH Spritz näppärässä tölkissä.

Helsinki Drink Festival

Aika: Perjantai 17.3 klo 16-23.30 ja lauantai 18.3 klo 15-23.30 Paikka: Vanha Ylioppilastalo (Mannerheimintie 3, 00100 Helsinki). Liput: Sisäänpääsy 20 € Hinta sisältää narikan. Drinkkien hinnat alkaen 6 € (“puolikas cocktail” jolloin pystyt kokeilemaan mahdollisimman montaa erilaista juomaa illan aikana.)

Home Bar cocktailkoululiput 15€. Huomioithan, että sisäänpääsylippu tulee ostaa erikseen. Lue lisää tapahtumasta: www.helsinkidrinkfestival.fi

27.02.2023