Huono Äiti -viinit jokaiseen makuun

Huono Äiti -yhteisön viini ei ole enää pelkkä kuohuviini, vaan myös valkoviini ja uusimpana punaviini. Onko sinun valintasi miniloma, mini-ferien vai mini-vacanza?

huono_äiti_viinit

Supersuositun Miniloma Rose Prosecco by Huono Äiti rinnalle on saapunut moderni ja haluttu luomupunaviini Apuliasta, Italiasta – Mini-Vacanza kuten italialaiset sanovat.

Pehmeän täyteläisen Mini-Vacanza Organic Primitivo by Huono Äiti nautintaohjeet ovat selkeät:

1. Avaa pullo ja anna viinin hengittää. 2. Jos se ei näytä hengittävän, elvytä viiniä suusta suuhun -menetelmällä. - Huono Äiti

Miniloma saksalaisittain eli Mini-Ferien Organic Riesling by Huono Äiti on raikas ja kuiva luomuvalkoviini, joka toimii tietenkin sellaisenaan, myös kanan, kalan ja vihannesten kanssa.

Raikkaan kupliva ​Miniloma Prosecco Rosé Extra Dry by Huono Äiti vie hengähdystauolle Italian lämpimän auringon alle.

Viinin väri on kauniin heleän vaaleanpunainen ja tuoksussa on punaista marjaa kuten mansikkaa ja vadelmaa. Maku on kuiva ja herkullisen hedelmäinen. Eloisat pienet kuplat tuovat viiniin ryhtiä.

Tämä roseeprosecco sopii rentoon seurusteluun tai alkumaljaksi. Se toimii myös salaateille, erilaisille kala- ja äyriäisruoille ja jopa sushin seuraksi. ​

Kuka tai mikä on Huono Äiti?

Huono Äiti -yhteisö on teeskentelemättömien ihmisten yhteisö. Huonossa Äidissä eletään sitä elämää, joka ei ole täydellistä vaan vajavaista, jossa ollaan välillä hyvin kyllästyneitä ja voimattomia. Huono Äiti -porukan paras ase on huumori ja kun se ei auta, huutaminen. Huono Äiti -yhteisö alkoi toimittajana tunnetuksi tulleen Sari Helinin perustamana noin kymmenen vuotta sitten. Huono Äiti Facebook sivulla on 113.000 seuraajaa ja Instagramissa yhteisöä seuraa yli 32.000 ihmistä.

Tiedät olevasi miniloman tarpeessa, kun hetki vessassa ilman, että kukaan tahtoo sinulta mitään, tuntuu ylellisyydeltä.

07.12.2023