Nostetaan malja kaikenlaisille äideille! Miniloma by Huono Äiti

Miniloma Prosecco Rosé Extra Dry by Huono Äiti on kuohuviini, joka on tehty yhteistyössä Huono Äiti -yhteisön kanssa.

miniloma prosecco

Raikkaan kupliva ​Miniloma Prosecco Rosé Extra Dry by Huono Äiti vie hengähdystauolle Italian lämpimän auringon alle.

Viinin väri on kauniin heleän vaaleanpunainen ja tuoksussa on punaista marjaa kuten mansikkaa ja vadelmaa. Maku on kuiva ja herkullisen hedelmäinen. Eloisat pienet kuplat tuovat viiniin ryhtiä.

Tämä roseeprosecco sopii rentoon seurusteluun tai alkumaljaksi. Se toimii myös salaateille, erilaisille kala- ja äyriäisruoille ja jopa sushin seuraksi. ​

Löydät Miniloman Alkon verkkokaupasta ja valikoiduista Alkon myymälöistä. Voit tilata Alkon verkkokaupasta näppärästi vaikka vain yhden pullon ilman toimitusmaksua lähimpään Alkoosi.

Kuka tai mikä on Huono Äiti?

Huono Äiti -yhteisö on teeskentelemättömien ihmisten yhteisö. Huonossa Äidissä eletään sitä elämää, joka ei ole täydellistä vaan vajavaista, jossa ollaan välillä hyvin kyllästyneitä ja voimattomia. Huono Äiti -porukan paras ase on huumori ja kun se ei auta, huutaminen. Huono Äiti -yhteisö alkoi toimittajana tunnetuksi tulleen Sari Helinin perustamana noin kymmenen vuotta sitten. Huono Äiti Facebook sivulla on 113.000 seuraajaa ja Instagramissa yhteisöä seuraa yli 32.000 ihmistä.

Tiedät olevasi miniloman tarpeessa, kun hetki vessassa ilman, että kukaan tahtoo sinulta mitään, tuntuu ylellisyydeltä.

06.01.2022