Koe Barcelonan kuohuvat cavat

Codorniu Cuvee Barcelona -cavat henkivät kauniilla pulloillaan kaupungin leimallista jugend-arkkitehtuuria. Tutustu raikkaisiin kuohuviineihin!

Koe Barcelona ja kuplivat cavat

Barcelona lukeutuu suomalaisten lempikaupunkilomakohteisiin, eikä ihme - eloisa kaupunki on ihastuttava yhdistelmä merellistä tunnelmaa ja kaupunkikulttuuria. 

Barcelona on myös portti cavan maailmaan: keskeisin cavantuotantoalue Saint Sadurní di Anoia sijaitsee vain noin puolen tunnin junamatkan päässä kaupungin keskustasta. 

Codorniu Cuvee Barcelona -cavojen kaunis ulkoasu on kunnianosoitus Barcelonalle ja erityisesti arkkitehti Josep Puig i Cadafalchille, joka oli yksi tärkeimmistä katalonialaisen jugendin edustajista yhdessä Antoni Gaudín kanssa. Josep Puig i Cadafalch on suunnitellut Codorniun viinitilalla sijaitsevan “Cathedral of cava” -rakennuksen, joka julistettiin vuonna 1972 historialliseksi monumentiksi.

Sata vuotta aikaisemmin Josep Raventós Fatjó valmisti maailman ensimmäisen pullon cavaa Codorniun kellareissa, joten siksi myös vuosiluku 1872 löytyy Cuvee Barcelona -pullojen etiketistä.

Tutustu pirtän raikkaisiin ja kuiviin cavoihin. Löydät ne parhaiten Alkon verkkokaupasta sekä valikoiduista myymälöistä. Klikkaa Alkon logoa.

Verkkokaupan käyttö on helppoa – Tilaa, maksa ja hae viinit valitsemastasi Alkon noutopisteestä tai myymälästä. Ostokset maksetaan etukäteen tilauksen yhteydessä. Voit tilata vaikka vain yhden pullon kerralla ilman toimitusmaksua. Maksuton toimitusaika on noin 4 arkipäivää.

kuohuviinilaseja

Kolme cavaa kuohuviinilasiisi


Suosittu cava on perinteisellä kuohuviinin valmistusmenetelmällä tehty espanjalainen kuohuviini, jota valmistetaan pääasiallisesti Kataloniassa, Koillis-Espanjassa. Ota selvää cavasta ja katso viinivinkit!

Lue lisää »