Maista 19 Crimes -viinejä Viini & Ruoka -messuilla 24.-27.10.2019

Viini & Ruoka -messut tulevat jälleen Helsingin Messukeskuksessa 24.-27.10.2019. Katso, mitä kannattaa messuilla maistaa niin viinin kuin ruoan suhteen!

19 crimes viinisarja

Australialainen menestystarina - 19 Crimes -viinit

Kansainvälisesti palkittu 19 Crimes -viinikonsepti perustuu tositarinaan nyky-Australian historiasta ja maahan 1700-1800 -luvuilla karkotetuista rikollisista kaikkiaan 19 eri rikoksen perusteella.

Helposti lähestyttävän rouheita viinejä voi nautiskella kuunnellen samalla etiketin mielenkiintoista tarinaa Living Wine Label -äpin avulla. Voit ladata sen ilmaiseksi App Storesta tai Google Playsta.

Messujen osastolla 2c39 pääset maistamaan kolmea 19 Crimes viiniä sekä kuvaamaan itsesi rikollisissa puitteissa...

Tutustu 19 Crimes -viineihin etukäteen:

Californian Wines

Californian Wine Instituten osastolla on maistettavana muunmuassa viinitalo Beringerin sekä Robert Mondavin viinejä. Maista esimerkiksi palkittu Robert Mondavi Private Selection Pinot Noir. 

Tutustu myös uuteen Embrazen-viinisarjaan, jonka tarinat kertovat rohkeista ja uraauurtavista naisista kautta historian. Heidän tarinansa ovat myös kuunneltavissa Living Wine Label äpillä.

Argentiinalaisia huippuviinejä

Wines of Argentinan osastolta löydät Trapiche ja Finca Las Moras -viinitalojen valko- ja punaviinejä. Maista esimerkiksi maan kansallisrypäleestä Malbecista valmistettu tuhti ja täyteläinen Trapiche Terroir Series Finca Coletto Malbec

Tutustu ravintola Plattan Viini & Ruoka -menuun

Messukeskuksen yhteydessä ravintola Plattassa on saatavilla messujen ajan erikoisuutena Viini & Ruoka -menu. Sen voi nauttia omanaan tai viinipaketin kera, johon on valittu makuja parhaiten täydentävät viinit.

Viini ja Ruoka -messujen yhteydessä järjestettävien Kirjamessujen teemamaa on Ranska, joten viinit on tarkoin valittu Etelä-Ranskan Roussillonissa biodynaamisesti toimivalta perheyhtiö Cazesilta ja Chablis-viinien pioneerina tunnetulta Larochen tilalta.

Varaa pöytä ennakkoon ja varmista paikkasi: www.ravintolaplatta.fi