Uutuus-virvoitusjuoma Sanpellegrino Naturali Melograno & Arancia

Aidon hedelmän makuinen Sanpellegrino Naturali -virvoitusjuomaperhe on laajentunut - Melograno & Arancia nyt ruokakaupoissa.

pellegrino_melograno_arancia

Useimmista K- ja S-ryhmien ruokakaupoista löytyvät appelsiininmakuinen Aranciata, veriappelsiinin makuinen Aranciata Rossa, sitruunan makuinen Limonata sekä greippinen Pompelmo ovat saaneet huhtikuussa 2023 seurakseen viidennen maun SanPellegrino Naturali Melograno & Arancian eli granaattiomena & appelsiini.

San Pellegrinon hiilihapotetuissa virvoitusjuomissa yhdistyvät Italian auringon alla kypsyneiden sitrushedelmien intensiivinen maku sekä kevyen kupliva raikkaus.

Juomissa käytettävät hedelmät tulevat pääosin Etelä-Italiasta Sisiliasta ja Calabriasta, joissa on sitrushedelmille ihanteellinen ilmasto ja maaperä. Hedelmien laatuun vaikuttavat myös huipputarhurit, jotka ovat toimittaneet hedelmät San Pellegrinon virvoitusjuomiin vuosikymmenien ajan.  

Runsaasti täyshedelmämehua ja vähemmän sokeria

San Pellegrino -virvoitusjuomat sisältävät täyshedelmämehua 11-16 prosenttia ja ne on valmistettu ilman keinotekoisia makeutusaineita sisältäen energiaa 33-39 kcal. Esimerkiksi Limonata ja Aranciata sisältävät huomattavasti vähemmän sokeria kuin monet muut virvoitusjuomat. Nauti juomat hyvin viilennettyinä (noin 2-4 –asteisina). 

San Pellegrino -virvoitusjuomien tarina alkoi vuonna 1932, jolloin luontaisesti hapotetuista kivennäisvesistään tunnettu brändi lanseerasi ensimmäiset virvoitusjuomansa. Italiassa on perinteisesti valmistettu appelsiineista, kivennäisvedestä ja ripauksesta sokeria raikas janojuoma, ja tästä sai innoituksensa ensimmäisenä valmistettu Aranciata.

06.04.2023