Sancrispinon tetraviinit ovat luomua

Kesä, piknik & raikkaat Sancrispino-luomuviinit näppärissä tetroissa. Kevyt ja särkymätön viinipakkaus on kuin tehty kesäisille retkille.

sancrispino tetraviinit

Löydät italialaiset Sancrispino-luomuviinit Alkoista niin valko-, puna- kuin roseeviinin ystävälle. Näppärät tetraviinit ovat saatavilla 50 cl:n ja 25 cl:n näppärissä kartonkitölkeissä, jotka painavat vain 532g ja 266g!

Kaikki viinit sopivat mainosti nautiskeltavaksi sellaisenaan. Viniit sopivat myös mainiosti esim. suolaisten pikkupurtavien ja kasvisruokien kanssa (rosee), salaattien tai kala- ja kanaruokien (valkoinen) tai grillattujen liharuokien (punainen) kanssa nautittavaksi. Kaikki sarjan viinit on kirkastettu vegaanisesti.

Puolen litran tetrasta riittää hyvin lasilliset 4 hengelle

Sancrispino-viinit tulevat luomuviinitarhoilta Italian Sisiliasta ja ovat sokeriruokoista korkkia myöten täysin kierrätettävässä kartonkipakkauksessa. Sisilia on kuivan ja kuuman ilmastonsa ansiosta ihanteellinen paikka luomuviinien viljelyyn.

Näppärästä 25 cl:n tölkistä tulee annokset kahdelle

Mitä pakata mukaan piknik-koriin?

- Suosikki Sancrispino-viinisi. Muista jäädyttää rosee ja valkoviini hyvin jääkaapissa tai pari tuntia pakkasessa. Sillon viinin toimii hyvin myös eväiden jäähdyttäjänä piknik-kassissa.

  • S. Pellegrino -kivennäisvettä

  • Feta-minttu-melonisalaattia

  • Tuoreita marjoja, esimerkiksi mansikoita, pensasmustikoita ja kirsikoita

  • Viltti, hellehattu, aurinkolasit ja -rasva ja ihana kesäfiilis