Sancrispinon tetraviinit ovat luomua

Kesä, piknik & raikkaat Sancrispino-luomuviinit näppärissä tetroissa. Kevyt ja särkymätön viinipakkaus on kuin tehty kesäisille retkille.
sancrispino tetraviinit

Löydät italialaiset Sancrispino-luomuviinit Alkoista niin valko-, puna- kuin roseeviinin ystävälle. Näppärät tetraviinit ovat saatavilla 50 cl:n ja 25 cl:n näppärissä kartonkitölkeissä, jotka painavat vain 532g ja 266g!

Kaikki viinit sopivat mainosti nautiskeltavaksi sellaisenaan. Viniit sopivat myös mainiosti esim. suolaisten pikkupurtavien ja kasvisruokien kanssa (rosee), salaattien tai kala- ja kanaruokien (valkoinen) tai grillattujen liharuokien (punainen) kanssa nautittavaksi. Kaikki sarjan viinit on kirkastettu vegaanisesti.

Sancrispino-viinit tulevat luomuviinitarhoilta Italian Sisiliasta ja ovat sokeriruokoista korkkia myöten täysin kierrätettävässä kartonkipakkauksessa. Sisilia on kuivan ja kuuman ilmastonsa ansiosta ihanteellinen paikka luomuviinien viljelyyn.

Mitä pakata mukaan piknik-koriin?

- Suosikki Sancrispino-viinisi. Muista jäädyttää rosee ja valkoviini hyvin jääkaapissa tai pari tuntia pakkasessa. Sillon viinin toimii hyvin myös eväiden jäähdyttäjänä piknik-kassissa.

- S. Pellegrino -kivennäisvettä

- Feta-minttu-melonisalaattia

- Tuoreita marjoja, esimerkiksi mansikoita, pensasmustikoita ja kirsikoita

- Viltti, hellehattu, aurinkolasit ja -rasva ja ihana kesäfiilis

3 x täytetyt tofuleivät

Rapealla Jalotofulla täytetyt kolme erilaista leipää sopivat runsautensa ansiosta myös lounasleiviksi. Nauti raikkaan italialaisen vegaanisesti kirkastetun luomuroseeviinin kanssa.