Ihastu Fiskarsin Waldemar Pizza Bariin ja nappaa kesän tarjous

Fiskars on suosittu kesäkohde - nauti vierailullasi Waldemarin pizzamenusta ja viineistä.

waldemar_menukortti

Waldemar on kesäravintola Fiskarsin ruukissa, joka tarjoilee Michelin-ravintoloitsijan Sasu Laukkosen suunnittelemia pizzoja. Ravintolaa luotsaa muunmuassa radiosta tuttu toimittaja Jenni Alexandrova. Tervetuloa kylään elokuun loppuun saakka!

Jenni, mistä ajatus Waldemariin alkoi?

Olimme koronakesänä puolisoni kanssa lomailemassa Fiskarsissa, kun saimme idean yhteisestä ravintolasta. Ihastelimme Seurainhuone Lukaalia ja mietimme, voisiko sinne perustaa ravintolan. Toimittajana lähdin tutkimaan asiaa ja kävi ilmi, että tilat ovat käytettävissä.

Pyörä pistettiin pyörimään ja jo seuraavana kesänä Pizza Bar Waldemar avasi ovensa. Ennen sitä kokosimme rautaisen tiimin kasaan. Halusimme mukaan oman alansa parhaimpia tekijöitä – meillä esimerkiksi pizzat suunnittelee Michelin ravintoloitsija Sasu Laukkonen. Tämä kesä on Waldemarin kolmas kesä.

Mikä on Waldemarin tyyli ja mitkä ovat omia suosikkejasi listalta?

Meidän jokaisen pizzan makumaailma on mietitty tarkkaan, ihan peruslättyä on siis turha odottaa! Sasu on työstänyt pohjasta täydellisen rapean.

waldemar_pizza_ja_viinilasi

Suosituin pizzamme on Serrano, lasten suosikki puolestaan makkaraperunapizza! Minun makunysryröitäni kutkuttelee kesäinen, kalamataoliivi-ranskankerma -pohjainen pizza, jossa on muun muassa marinoitua munakoisoa ja kesäkurpitsaa.

Raikkaan elegantti Ultimate Rosé Ranskan Provencesta ihastuttaa Waldemarin viinilistalla

Listalla on myös joka vuosi vaihtuva ”Sasun erikoinen”, joka on todella jotain muuta mihin pizzoissa on yleensä totuttu. Jokaiselle pizzalle on valittu viini eli ei tarvitse erikseen pohtia, mikä juoma toisi pizzan parhaat puolet esiin. Aterian jälkeen voi siirtyä Rosé-loungeen jatkamaan ihanien juomien nautiskelua.

Ultimate Provence rose Waldermar

Miksi Fiskarsiin kannattaa lähteä päiväretkelle kauempaakin?

Fiskars on elämys! Tänä kesänä Biennaali tuo vanhaan ruukkikylään paljon taidetta. Jos haluaa saada paikasta kaiken irti, kannattaa jäädä yöksi. Illat ja yöt ovat ihanan rauhallisia eikä romanttisempaa kylää tästä maasta taida löytyä.

Viinimaa Pinnalla -jäsenet saavat 10 % alennuksen laskun loppusummasta näyttämällä kassalla alennuksesta kertovaa uutiskirjettä maksun yhteydessä. Alennuksen saa käyttää kerran ja se on voimassa koko kesäkauden 2024 ajan.

Waldemar Pizza Bar

Waldemar Pizza Bar

Fiskarsintie 318 10470 Fiskars

restaurant@waldemar.fi p. 045 1303810 ​www.waldemar.fi

Kuvat: Waldemar Pizza Bar