Pellinge Marina tarjoaa saaristoluksusta

Pellinge Marina tarjoaa tyylikästä majoitusta Porvoon edustan saaristomaisemissa ja sen yhteydessä oleva Pellinge Bistro laadukasta kesäruokaa ja -juomaa. Tutustu ja nappaa kesäetusi!

PellingeMarina hotellihuone

Pellinge Marina sijaitsee Suur-Pellingin koilliskulmassa, itäisen Suomen saaristomerellä, veneliikenteen vilkkaassa solmukohdassa 30 kilometrin päässä Porvoon keskustasta ja 90 kilometriä Helsingistä. Historiallinen kalastajatila on muuttunut parin viime vuoden aikana upeaksi nykyaikaiseksi majoitus- ja matkailupalvelukeskukseksi. Korkeatasoisessa arkkitehtuurissa yhdistyvät skandinaavinen muotoilu, luonnonmateriaalit ja harkittu sisustus.

Pellinki on saariryhmä, johon kuuluu noin 200 saarta Porvoon saaristossa Itä-Uudellamaalla, Suomenlahden pohjoispuolella

Pellingeen pääsee niin veneellä kuin autolla. Automatkan varrella on ilmainen lossi, joka liikennöi Tirmosta Suninsalmen yli Sundöhön noin 15 minuutin välein.

Pellingen omistaja Janica Ström miten toimintanne alkoi?

– Ostimme vanhan kalastajatilan kaksi vuotta sitten ja halusimme luoda laadukkaan saaristokeskuksen Porvoon saaristoon. Upea tila ja pitkä rantaviiva mahdollistivat hienot puitteet Pellinge Marinalle.

– Jokaisessa huoneessamme on suuret ikkunat kauniilla merinäköalalla, lisäksi tarjoamme kaksi isompaa huvilaa, joista toinen Villa Berg on louhittu osittain kallion sisälle. Asiakkaitamme palvelee myös ylellinen rantasauna.

Pellinge Bistron ravintoloitsija Mika Räisänen, millaisen ruoka- ja juomavalikoiman Bistro tarjoaa?

– Bistron ruokalista on monipuolinen, josta löytyy kaikille jotain. Kuvailisin sitä sanoilla rento, runsas ja laadukas. Juomalistalla korostuvat hyvät viinit kuten Prosecco ja samppanja, panimotuotteet ja kourallinen herkullisia drinkkejä.

– Ruokalistan suosikkeja ovat bistron skagen, lohikeitto, kalalautanen ja burgerit. Keittiömestarin uppopaistettu lettu jäätelösydämellä ja crême brulée tyrnikompotilla näyttelevät jälkiruokien suosikkeja.

Miksi Pellinki kannattaa valita tänä vuonna kesä-Suomi kohteeksi?

– Porvoon saariston Pellinki on ainutlaatuisen kaunis kohde, jonne pääsee niin autolla, veneellä kuin vaikka pyörällä. Tämä Tove Janssonin kesäpaikkanakin tunnettu kohde kutsuu nauttimaan saariston aidosta kauneudesta ja ihailemaan sen upeaa luontoa. Majoituksemme laadukkaat puitteet palvelevat vaativaakin matkustajaa, mutta meille voi tulla piipahtamaan myös vaikkapa lounaalle ja lasilliselle.

Viinimaa Pinnalla -jäsenet saavat Pellinge Bistrosta Le Contesse Prosecco Brut -kuohuviinipullon puoleen hintaan (norm. hinta 45 €) näyttämällä alennuksesta kertovaa uutiskirjettä maksun yhteydessä sekä Pellinge Marinan verkkokaupasta - 15 % majoituksen hinnasta uutiskirjeessä olevalla koodilla. Alennuksen saa käyttää kerran ja se on voimassa koko kesäkauden 2024 ajan.