Tyylikäs Staycation kohde – Turun ikoninen maamerkki Scandic Hamburger Börs

Turun parhaalla paikalla Kauppatorin laidalla avautui marraskuussa 2021 hienostuneesti uudistettu hotelli Hamburger Börs, joka jatkaa vuodesta 1894 alkanutta hotelli- ja ravintolatoimintaa.

Scandic Börs Turku junior suite

Harva hotelli Suomessa on yhtä legendaarinen kuin Turun Hamburger Börs. Uudistettu hotelli tarjoaa ikimuistoisia hotellielämyksiä moderneissa puitteissa ja on valloittava staycation-kohde keskellä Turkua Kauppatorin ja Aurajoen välissä.

Hotellin uudisrakennuksen upeasti sisustetut ilmastoidut huoneet varmistavat miellyttävät yöunet. Uudisrakennus on tyylillisesti sovitettu sopimaan viereisen Vanhan Börsin rakennuksen sekä torin 1900-luvun alkupuolen ympäristön kanssa.

Börs-hotellin jugend-ajan alkuperäisessä suojellussa osassa eli Vanhan Börsin puolella on nykyisin hotellin juhla- ja kokoustiloja. Yritystapahtumien lisäksi juhlatilat sopivat hyvin perhetilaisuuksiin ja juhliin. Tilat toimivat aina 10 hengen pienistä tilaisuuksista 140 hengen isompiin tapahtumiin.

Millaisesta ruoasta ja juomasta Börsissä nautitaan?

Hotellin monipuolinen ravintolatarjonta kutsuu viihtymään. Katutason tunnelmallisessa Más-ravintolassa nautit runsaan aamiaisen ja maittavan espanjalaisvaikutteisen illallisen.

Scandic-hamburger-bors-restaurant

Sisäpihan puolella sijaitsevat viihtyisä, lämmin lasiterassi ja sen vieressä legendaarinen ulkoterassi, joka sai nimekseen ”Börs Pöheikkö” kutsumanimensä mukaisesti. Hotellin 9. kerroksen Börs Katto -baari ja kesäaikaan upea kattoterassi kutsuvat nauttimaan maistuvista juomista ja huikeista näkymistä yli kaupungin.

Ravintolatilojen upea miljöö on näkemisen arvoinen ja meidän ammattitaitoinen henkilökunta toteuttaa asiakkaille elämyksiä monipuolisella ruoka- ja juomavalikoimalla, kertoo ravintolapäälikkö Suvi Ruokamo

Omat henkilökohtaiset suosikkini ovat meidän Más-ravintolan tapakset, joista on helppo koota ystäväporukan kanssa herkullinen valikoima alkuun tai jopa pääruoaksi vaikkapa espanjalaisen cavan kanssa. Katutason lounge baarin Más signature cocktail toimii hyvänä ruokahalun herättäjänä, Suvi vinkkaa.

Nauti Börsin ravintoloissa klassikko-cavaa Espanjasta

Codorniu Clasico Brut 36 €/ plo ja 5,80 €/ 12cl (normaali hinta 47,50 €/ plo ja 7,60 €/ 12cl). Tarjous on voimassa 21.3 - 29.5.22

21.03.2022