Kultaa! Vuoden Viinit -kilpailun alkoholittomat & matala-alkoholiset voittajat

Espanjalaisen Codorniu-viinitalon alkoholiton kuohuviini sekä portugalilaisen Casal Garcia -talon matala-alkoholinen uutuus-valkoviini voittivat kultaa omissa sarjoissaan. Tutustu viineihin!

Codorniu zero

Jo 23. kertaa järjestettävän Vuoden Viinit -kilpailun tarkoituksena on valita kilpailuun osallistuvien viinien joukosta hinta-laatusuhteeltaan parhaat Suomessa saatavilla olevat viinit. Kilpailun tuomariston jäsenet ovat Vuoden Viinit kilpailu ry:n ja viiniseurojen jäseniä, sommeliereita sekä riippumattomia viinialan ammattilaisia.

Codorniu Zero Alcohol Free

KULTAA Alkoholittomat kuohuviinit

Raikkaan hedelmäisessä ja puolimakeassa kuohuviinissä aistii trooppista hedelmää ja sitrusta. Laadukas alkoholiton kuohuviini tulee Espanjan vanhimmalta kuohuviinituottajalta Codorniulta.

Nauti hyvin viilennettynä aperitiivina, maljajuomana sekä pikkusuolaisten tai makeiden herkkujen kanssa.

Löydät kuohuviinin parhaiten Alkon tilausvalikoimasta.

Casal Garcia 5,5 %

KULTAA Ruokakaupan valkoviinit

Arvostetun portugalilaisen viinintuottajan pirskahtelevan raikas ja matala-alkoholinen uutuus on saatavilla useista hyvinvarustetuista ruokakaupoista. Raikas ja puolikuiva seurustelujuoma nautitaan sellaisenaan hyvin viilennettynä tai esim. sushin, kanan, salaattien ja aasialaisten ruokien kanssa.

Alkosta saatavissa oleva Casal Garcia -valkoviini on maailman myydyin Vinho Verde -viini. Matala-alkoholinen Casal Garcia 5,5 % on valmistettu tämän viinin pohjalta ja pullotettu näppärään 37,5 cl:n pieneen pullokokoon.

Löydät viinin hyvinvarustetuista K-supermarket ja Citymarket sekä S-market ja Prisman ruokakaupoista.

Lindeman's Alcohol Free Cabernet Sauvignon

KULTAA Alkoholittomat punaviinit

Mehevän hilloinen ja marjaisa alkoholiton Cabernet Sauvignon -rypäleestä valmistettu punaviini tulee yhdeltä Australian tunnetuimmalta viinintuottajalta.

Viini sopii kana- ja possuruokien sekä ruokaisempien salaattien ja tomaattipohjaisten pastaruokien kanssa. Se toimii hyvin myös alkoholittomana seurusteluviininä. Lue miten viini on valmistettu.

Löydät Lindeman'sin hyvinvarustetuista K- ja S-ryhmän ruokakaupoista kuten isoimmista Prismoista.