Mimosa resepti sisältää klassisesti appelsiinituoremehua ja kuohuviiniä. Varioi omaa Mimosa ohjettasi myös muilla tuoremehuilla ja käytä puolikuivaa Codorniu Clasico cavaa.
Mimosa on yksi tunnetuimmista ja rakastetuimmista brunssicocktaileista, joka yhdistää kuohuviinin ja appelsiinimehun raikkaaksi drinkiksi. Tämä klassinen helppo cocktail sopii erilaisiin juhliin, erityisesti aamiais- ja brunssitilaisuuksiin.
Kaada jalattomaan tai jalalliseen viinilasiin yksi osa hyvin jäähdytettyä appelsiinimehua ja yksi osa hyvin jäähdytettyä kuohuviiniä.
Sekoita varovasti pitkällä lusikalla.
Voit halutessasi koristella Mimosasi esimerkiksi appelsiinisiivulla, mansikan lohkolla tai vadelmalla.
Vaikka perinteinen mimosa on yksinkertainen sekoitus kuohuviiniä ja appelsiinimehua, on olemassa monia tapoja tuunata tätä klassikkoa:
Korvaa osa appelsiinimehusta verigreippimehulla ja tuo drinkkiin lisää syvyyttä ja väriä.
Lisää pieni määrä ananas- tai mangomehua saadaksesi eksoottisen twistin.
Käytä kuohuviininä roseekuohuvaa, mikä tuo mimosaan kaunista vaaleanpunaista sävyä ja marjaisia makuja.
Tarjoa brunssilla valikoima erilaisia mehuja ja kuohuviinejä, jotta vieraat voivat luoda omat versionsa mimosasta.
Mimosa on klassinen raikas kuohuviinidrinkki, joka valmistetaan appelsiinimehusta ja kuohuviinistä ja nautitaan erityisesti brunsseilla. Tutustu Mimosa-drinkin valmistukseen ja katso helppo ohje!
Lue lisääRaikasta perinteinen Bellini pienellä Mimosa twistillä. Katso helppo ohje ja ihastu!
Katso reseptiValmista klassinen brunssidrinkki Mimosa ranskalaisesta Ballet luomukuohuviinistä ja käytä appelsiinimehun lisäksi loraus porkkanamehua.
Katso resepti