Brunssin klassikkodrinkki Mimosa on yhdistelmä tuoremehua ja samppanjaa tai kuohuviiniä.
Kaada valkoviinilasiin yksi osa vastapuristettua appelsiinimehua ja kolme osaa hyvin jäähdytettyä kuohuviiniä.
Tarjoile heti.
Ruokatoimittaja Tiina Rantanen
Kuohuviinipulloa ei enää avata vain uuden vuoden tai vapun kunniaksi, vaan lasillisella kuplivaa voi piristää arkipäivää tai viikonlopun alkua. Poimi vinkit kuohuviinin ja ruoan yhdistämiseen.
Lue lisääRaikasta perinteinen Bellini pienellä Mimosa twistillä. Katso helppo ohje ja ihastu!
Katso reseptiMimosa on klassinen raikas kuohuviinidrinkki, joka valmistetaan appelsiinimehusta ja kuohuviinistä ja nautitaan erityisesti brunsseilla. Tutustu Mimosa-drinkin valmistukseen ja katso helppo ohje!
Lue lisääAlkoholittoman juomavaihtoehdon ei tarvitse aina tarkoittaa perinteistä Pommacia. Lue vinkit hyvän mocktailin eli alkoholittoman cocktailin valmistukseen ja 4 drinkkiohjetta.
Lue lisää