Virgin Ginger Tonic
Alkoholiton "Gin & Tonic" on tehty laadukkaasta Tonic-vedestä, johon tuore inkivääri antaa potkua.
Katso resepti »Valmista kirpeä karpalococktail valkoviinistä tai alkoholittomana S.Pellegrino kivennäisvedestä.
10 jäistä karpaloa
Jäitä
½ dl sokeroitua karpalomehua
1 dl Tarapacá Santa Cecilia Chardonnay -valkoviiniä
loraus S. Pellegrino -kivennäisvettä tai sitruunalimonadia
rosmariininoksa
Laita karpalot cocktail-lasiin ja lisää sinne myös jäitä.
Laita cocktailsekoittimeen karpalomehu ja valkoviini ja ravista noin 15 sekuntia. Kaada juoma karpaloiden päälle. Voit käyttää sheikkaamiseen myös hillopurkkia (muista sulkea kansi hyvin)
Lisää laseihin loraus kivennäisvettä tai sitruunalimonadia. Koristele rosmariininoksalla.
Ruokatoimittaja Tiina Rantanen
Alkoholiton "Gin & Tonic" on tehty laadukkaasta Tonic-vedestä, johon tuore inkivääri antaa potkua.
Katso resepti »Alkoholittomat laatujuomat ovat kasvattaneet viime vuosina suosiotaan. Mutta mitä ihmettä alkoholittomat tisleet oikeasti ovat? Tutustu miten alkoholiton G&T tehdään.
Lue lisää »