Karpalococktail

Valmista kirpeä karpalococktail valkoviinistä tai alkoholittomana S.Pellegrino kivennäisvedestä.

Karpalococktail

AINEKSET

  • 10 jäistä karpaloa

  • Jäitä

  • ½ dl sokeroitua karpalomehua

  • 1 dl Tarapacá Santa Cecilia Chardonnay -valkoviiniä

  • loraus S. Pellegrino -kivennäisvettä tai sitruunalimonadia

  • rosmariininoksa

VALMISTUSOHJEET

    1. Laita karpalot cocktail-lasiin ja lisää sinne myös jäitä.

    2. Laita cocktailsekoittimeen karpalomehu ja valkoviini ja ravista noin 15 sekuntia. Kaada juoma karpaloiden päälle. Voit käyttää sheikkaamiseen myös hillopurkkia (muista sulkea kansi hyvin)

    3. Lisää laseihin loraus kivennäisvettä tai sitruunalimonadia. Koristele rosmariininoksalla.

Resepti

Ruokatoimittaja Tiina Rantanen