Kuohuviini ja ruoka
Kuohuviinipulloa ei enää avata vain uuden vuoden tai vapun kunniaksi, vaan lasillisella kuplivaa voi piristää arkipäivää tai viikonlopun alkua. Poimi vinkit kuohuviinin ja ruoan yhdistämiseen.
Lue lisää »Brunssin klassikkodrinkki Mimosa on yhdistelmä tuoremehua ja samppanjaa tai kuohuviiniä.
½ dl vastapuristettua appelsiinimehua
1 ½ dl Louis Roederer Brut Premier -samppanjaa
Kaada valkoviinilasiin yksi osa vastapuristettua appelsiinimehua ja kolme osaa hyvin jäähdytettyä kuohuviiniä.
Tarjoile heti.
Ruokatoimittaja Tiina Rantanen
Kuohuviinipulloa ei enää avata vain uuden vuoden tai vapun kunniaksi, vaan lasillisella kuplivaa voi piristää arkipäivää tai viikonlopun alkua. Poimi vinkit kuohuviinin ja ruoan yhdistämiseen.
Lue lisää »Raikasta perinteinen Bellini pienellä Mimosa twistillä. Katso helppo ohje ja ihastu!
Katso resepti »Mimosa on klassinen raikas kuohuviinidrinkki, joka valmistetaan appelsiinimehusta ja kuohuviinistä ja nautitaan erityisesti brunsseilla. Tutustu Mimosa-drinkin valmistukseen ja katso helppo ohje!
Lue lisää »Alkoholittoman juomavaihtoehdon ei tarvitse aina tarkoittaa perinteistä Pommacia tai tuoremehua. Lue vinkit hyvän mocktailin eli alkoholittoman cocktailin valmistukseen ja 3 drinkkiohjetta.
Lue lisää »