Mimosa samppanjalla

Brunssin klassikkodrinkki Mimosa on yhdistelmä tuoremehua ja samppanjaa tai kuohuviiniä.

Mimosa-drinkki
logo

1 HLÖ

logo

0 h 15 min

AINEKSET

AINEKSET

  • ½ dl vastapuristettua appelsiinimehua

  • 1 ½ dl Louis Roederer Brut Premier -samppanjaa

VALMISTUSOHJEET

    1. Kaada valkoviinilasiin yksi osa vastapuristettua appelsiinimehua ja kolme osaa hyvin jäähdytettyä kuohuviiniä.

    2. Tarjoile heti.

Ohje

Ruokatoimittaja Tiina Rantanen

Kuohuviini ja ruoka

Kuohuviini ja ruoka


Kuohuviinipulloa ei enää avata vain uuden vuoden tai vapun kunniaksi, vaan lasillisella kuplivaa voi piristää arkipäivää tai viikonlopun alkua. Poimi vinkit kuohuviinin ja ruoan yhdistämiseen.

Lue lisää »