Lammaskebab

Grillaa lammaskebabin seuraksi sitruunaa. Paahdettu sitruuna täydentää grillatun ruoan maut.

Lammaskebab + viinisuositus
Lammaskebab + viinisuositus
logo

4 HLÖ

logo

1 h 0 min

AINEKSET

  • 500 g lammasjauhelihaa

  • 2 salottisipulia

  • 1 valkosipulinkynsi

  • puoli ruukkua korianteria

  • 0,5 tl rikottuja korianterinsiemeniä

  • 1 tl jeeraa eli juustokuminaa

  • 1 tl chilijauhetta

  • 1 kananmuna puisia varrastikkuja

  • sitruunaa

  • perunaa

  • bratwurstia

VALMISTUSOHJEET

    1. Laita ensin varrastikut likoamaan kylmään veteen noin puoleksi tunniksi.

    2. Kuori ja hienonna sipulit mahdollisimman hienoksi silpuksi. Hienonna samalla myös kuorittu valkosipulinkynsi. Sekoita kaikki sipulit jauhelihaan.

    3. Silppua korianterinlehdet ja lisää silppu sekä muut kuivat mausteet ja kananmuna jauhelihamassaan. Sekoita kebabmassa käsin tasaiseksi.

    4. Muotoile massasta pötköjä vedessä liotettujen varrastikkujen ympärille.

    5. Paista kebabit kypsiksi kuumalla grillipannulla puolitettujen perunoiden, bratwurstin ja sitruunan puolikkaan kanssa. Voit valmistaa kebabit myös kuumalla pannulla hellalla ja tarvittaessa viimeistellä kypsyyden uunissa.