Pulled porkin eli nyhtöpossun voi kypsentää hyvissä ajoin etukäteen. Nauti keskitäyteläisen punaviinin kanssa.
Hiero liha reilusti suolalla ja pippurilla. Pane liha kannelliseen uunipataan. Kuori ja viipaloi sipuli ja asettele viipaleet pataan lihan ympärille.
Sekoita grillikastikkeen ainekset ja lisää kastiketta niin, että se peittää sekä lihan että sipulit. Paista uunissa 110 asteessa 4-5 tuntia.
Nosta liha kastikkeesta ja revi se sitten kahdella haarukalla ´riekaleiksi´.
Sekoita BBQ-kastikkeen ainekset kulhossa keskenään.
Suikaloi kaalit ja raasta porkkanat, fenkoli sekä sipulit.
Pane kasvikset kulhoon ja ripottele niille hieman sormisuolaa.
Painele raastetta kunnes siitä irtoaa nestettä.
Valuta kasvikset esimerkiksi siivilässä.
Sekoita kastikeainekset keskenään.
Kaada kastike kaaliraasteen joukkoon.
Sekoita huolellisesti.
Anna kaalisalaatin maustua jääkaapissa parin tunnin ajan.
Kokoa burgerit: paahda sämpylät uunissa tai paahtimessa.
Kokoa annokseen salaattia, nyhtöpossua ja kaalisalaattia.
ruokatoimittaja Tiina Rantanen
Nämä hampurilaiset saavat tujauksen lempeää mausteisuutta itse tehdystä paholaisen hillosta.
Katso reseptiMehevä bagel New York -tyyliin pitää sisällään pinaattipaistosta, uppomunaa ja kinkkua.
Katso reseptiRento kreikkalainen ruoka toimii parhaiten mehevän punaviinin kanssa.
Katso reseptiRusinoita ja pinjansiemeniä sisältävät lihapullat tomaattikastikkeessa ovat parhaimmillaan keskitäyteläisen punaviinin kanssa.
Katso resepti