Briossi & scampi

Sitruunaruoho ja aasian maut tuovat eksotiikkaa paistetuista jättiravun pyrstöistä koottuun leipään. Nauti Riesling-valkoviinn kanssa.

Briossi_scampi

Vinkki! Leivät ja kastikkeet voi tehdä myös päivää tai muutamaa päivää aikaisemmin ja säilyttää jääkaapissa.

ton_vektori_copy_0_0

Resepti & kuva: Taste of Nikinmäki 

Taste of Nikinmäki blogaaja ja kokki Henri Heinonen tekee "safkaa ranteet lukossa" suurella intohimolla.

Seuraa Taste of Nikinmäkeä Facebookissa

Cajunlohi & limekastikeCajunlohi & limekastike

Tämä savustettu tai grillattu lohi saa makua cajun-mausteesta sekä raikkaasta limekastikkeesta.

Katso resepti
Bourbon marinoitu entrecoteBourbon marinoitu entrecote Los Intocables -tyyliin

Bourbon-viskissä marinoitua entrecotea täydentää tietenkin Bourbon-tynnyreissä kypsytetty muhkea argentiinalainen punaviini.

Katso resepti
Lohi-raparpericrudo_rakuunamajoneesillaLohi-raparpericrudo rakuunamajoneesilla

Kokeile perinteisen graavatun lohen sijaan ihanan raikasta lohi-raparpericrudoa. Nauti tyylikään roseeviinin tai valkoviinin kanssa!

Katso resepti