Cape Malay -simpukat

Nämä herkulliset simpukat on maustettu Cape Malayn tapaan, eli erilaisilla mausteilla ja kookosmaidolla.

Cape Malay -simpukat + viinisuositus

4 HLÖ

1 h 0 min

Vinkki! Simpukoiden keittämisessä on tärkeää pitää kattilan kansi kiinni: kaikkien simpukoiden ei kuulu olla liemessä, vaan kattilaan muodostuva höyry kypsentää ne. Ravista kattilaa muutaman kerran keittämisen aikana avaamatta kantta. Keitä simpukoita korkeintaan viisi minuuttia, sillä ylikypsät simpukat muuttuvat kumisiksi. Ethän syö simpukoita, jotka eivät ole auenneet keittämisen aikana.

Louise Mérus

Resepti: Louise Mérus

Louise Mérus on suomalainen kokki, joka on asunut ja opiskellut Etelä-Afrikan Kapkaupungissa. Hänen erikoisosaamistaan ovat afrikkalaiset perinneruoat ja mausteet. Louisen käsissä suomalaisistakin raaka-aineista loihditaan eteläafrikkalaisia herkkuja.

Värikkäät ja maukkaat bruschettat + viinisuositusVärikkäät ja maukkaat bruschettat

Kokki Louise Merus'n värikkäät alkupalaleivät vievät kielen mennessään. Onko suosikkisi sieni-aprikoosi vai papu & peppadew-paprika bruschetta? Nauti rentojen Two Oceans -viinien kanssa.

Katso resepti