Puhdista simpukat huolellisesti juoksevan, kylmän veden alla. Heitä rikkinäiset simpukat pois. Kopauta auki olevia simpukoita. Jos ne menevät kiinni, ne ovat tuoreita. Heitä auki jääneet simpukat pois.
Kuori ja hienonna sipuli, valkosipuli ja inkivääri. Kuori ja kuutioi perunat. Kuumenna kattilassa oliiviöljy ja lisää sipulit, valkosipuli, inkivääri, perunat sekä curryjauhe ja juustokumina. Kuullota hetki ja lisää mukaan valkoviini, kalaliemi, chutney, kookosmaito ja kanelitanko. Lisää mukaan myös suolaa ja mustapippuria. Maista että on tarpeeksi makua.
Anna kiehua kunnes perunat ovat kypsiä. Lisää simpukat kattilaan. Laita kattilaan kansi päälle ja keitä simpukoita 2-5 minuuttia. Hyvä perussääntö on se, että simpukat ovat kypsiä kun ne aukeavat.
Sekoita simpukoita varovasti ja lisää lopuksi mukaan raastettua sitruunankuorta ja -mehua. Anna simpukoiden maustua lämpimässä liemessä muutama minuutti ennen tarjoilua. Koristele korianterilla.