Järvikalatacot ja Pico de Gallo

Tacot täytetään itse tehdyllä Pico de Gallo -salsalla ja kotimaisella kalalla. Nautitaan järvimaisemassa raikkaan Chill Out -viinin kanssa.

Järvikalatacot ja Pico de Gallo

4 HLÖ

0 h 45 min

Linnea Vihonen

Ohje: Linnea Vihonen

Ruokaohjelmista ja -lehdistä tuttu kokki Linnea Vihonen rakastaa retkeilyä ja ruoan laittamista luonnossa. Sesonkien kunnioittaminen ja vastuullisuus ovat hänelle tärkeitä arvoja.

Chill Out -hanapakkauksetChill Out -hanapakkaukset nyt täysin kierrätettäviä

Chill Out -viinisarjan 3 litran hanapakkaukset ovat ensimmäisenä Suomessa täysin kierrätettäviä viinipussia ja kahvaa myöten. Ympäristöystävällisen muutoksen mahdollistaa Altian Rajamäen tehtaan uusi tuotantolinja.

Lue lisää
Sienirisotto Metsäretken sienirisotto

Kokki Linnea Vihonen rakastaa ruoanlaittoa metsäretkellä tai kalliolla järven rannalla. Testaa miten sienirisotto syntyy trangialla!

Katso resepti