Joulumaustettu porsaanfilee aprikooseilla

Valmista joulupöytään perinteisen kinkun sijaan possun sisäfilettä, joka mehevöityy aprikooseista ja maistuu joulun mausteille.

8

1 h 0 min

Uunissa paahdettua ruusukaalia paahdetuilla manteleilla ja puolukkakastikkeella

Hunajalla maustettu puolukkakastike ja mantelilastut tuovat näihin uunissa paahdettuihin ruusukaaleihin lisää makua.

Katso resepti
Rosmariinilla ja katajanmarjalla maustettu poron Osso Bucco pataRosmariinilla ja katajanmarjalla maustettu poron Osso Bucco pata

Murea pataruoka vain paranee hautuessaan uunissa pitkään sillä aikaa kun valmistat muita ruokia. Käytä pataan samaa mehevää punaviiniä kuin tarjoilet valmiin ruoan kanssa. Katso keittiömestari Ina Niinikedon ohje!

Katso resepti
Verigreipillä ja Espelette pippurilla graavattua taimentaVerigreipillä ja Espelette pippurilla graavattua taimenta

Ihastuttava graavattu taimen maistuu alkuruokapöydässä ranskalaisen valkoviinin kanssa.

Katso resepti
Comte-juusto piirakkaComte-juustopiirakka

Ranskan Jura-vuoristosta kotoisin oleva Comté on lehmänmaidosta valmistettu puolikova juusto. Valmista mehevä piiras!

Katso resepti