Kuumenna uuni 150 asteeseen. Suolaa osso buccot molemmin puolin ja pyörittele sen jälkeen vehnäjauhoissa molemmin puolin. Paista lihat rypsiöljyssä paistinpannulla kuumalla lämmöllä molemmilta puolilta kullanruskeiksi. Nosta osso buccot padan pohjalle.
Kuori vihannekset. Pilko porkkanat ja juuriselleri n. 2 cm kokoisiksi paloiksi. Suikaloi sipulit. Kuullota hieman kasviksia öljyssä paistinpannulla katajanmarjojen kanssa ja lisää ne pataan lihojen päälle. Lisää joukkoon rosmariinin oksat ja suolaa.
Lisää joukkoon punaviini ja peitä loput vedellä.
Laita pata uuniin aluksi 150 asteeseen n. 45 minuutiksi ja laske sen jälkeen lämpötilaa 100 asteeseen ja hauduta n. 3-5 tuntia tai yön yli.
Padan lisukkeeksi sopii esimerkiksi juuressose tai sahramirisotto.