Valmista puolimakeasta kuohuviinistä ja tuoreista marjoista helpot ja herkulliset jälkiruoat.
Liota liivatteita kylmässä vedessä n. 10 min.
Puhdista marjat ja jaa ne sekä mintun lehdet pieniin silikonisiin vuokiin, jotka olet vuorannut kelmulla. Esimerkiksi muffinsivuokakin käy hyvin.
Kuumenna desi kuohuviiniä ja liota liivatteet siihen. Lisää hieman jäähtynyt seos lopun kuohuviinin joukkoon ja sekoita varovasti. Seos kuohuu vähän, joten odota, että kuohu laskee hieman.
Kaada seos vuokiin marjojen päälle. Anna hyytyä kylmässä yön yli.
Irrota hyytelöt vuoasta ja koristele kukilla ja kauniilla yrteillä.
Annoksia: noin 15 pientä
Kattavasta kuohuviinioppaastamme löydät viinitärpit eri tilanteisiin, perusteet erilaisista kuohuviinityyleistä sekä vinkit kuohuviinipullon jäähdyttämiseen, avaamiseen, tarjoiluun ja nauttimiseen.
Tutustu kuohuviinioppaaseen >>
Raikas ja helppo sorbetdrinkki syntyy Anna de Codorniu -luomucavasta. Nauti drinkkinä tai jälkiruoan sijaan.
Katso reseptiValmista laadukkaasta kuohuviinistä ja punaherukkamehusta raikas ja heleän punainen kupliva alkudrinkki.
Katso reseptiTee vieraillesi suomalainen versio italialaisesta pannacottasta ja tarjoile se kesämarjakeiton kanssa, johon tulee Fresita-kuohuviiniä.
Katso reseptiMukavan kirpsakka ja vegaaninen herukkapannacottapiiras nautitaan makean kuohuviinin kanssa.
Katso resepti