Kuohuviini-marjahyytelöt

Valmista Ballet-kuohuviinistä ja tuoreista marjoista helpot ja herkulliset jälkiruoat.
Kuohuviini-marjahyytelöt + viinisuositus
Makea jälkiruoka Makea jälkiruoka Makea jälkiruoka
8+ HLÖ
+ 60 MIN
Annoksia: noin 15 pientä
1 Liota liivatteita kylmässä vedessä n. 10 min.
2 Puhdista marjat ja jaa ne sekä mintun lehdet pieniin silikonisiin vuokiin, jotka olet vuorannut kelmulla. Esimerkiksi muffinsivuokakin käy hyvin.
3 Kuumenna desi kuohuviiniä ja liota liivatteet siihen. Lisää hieman jäähtynyt seos lopun kuohuviinin joukkoon ja sekoita varovasti. Seos kuohuu vähän, joten odota, että kuohu laskee hieman.
4 Kaada seos vuokiin marjojen päälle. Anna hyytyä kylmässä yön yli.
5 Irrota hyytelöt vuoasta ja koristele kukilla ja kauniilla yrteillä.
AINEKSET
2 l tuoreita marjoja: mansikoita, mustikoita, vadelmia
mintunlehtiä ja syötäviä kukkia
10 liivatelehteä
1 plo Ballet Demi-Sec Carte Noir -kuohuviiniä
Lisää muistilistaan

Suositukset