Suklaakakku rommi- ja suklaakreemillä

Tämä uskomattoman hyvä suklaakakku on täytetty ja päällystetty herkullisella suklaakreemillä, joka on saanut makua rommista.

0

6-8 HLÖ

0 h 55 min

Vinkki! Valmista ja täytä suklaakakku mieluiten edellisenä päivänä ja anna sen vetäytyä jääkaapissa yön yli. Koristele päältä juuri ennen tarjoilua.

FRESITA-MANSIKKAKAKKU Annin uunissaFresita-mansikkakakku

Fresita-kuohuviinillä maustetuista mansikoista syntyy kakku, jonka taikinaan lisätty mansikkarahka tekee siitä erityisen mehevän. Tutustu ruokakirjailija Anni Paakkunaisen kesäherkkuun!

Katso resepti
Amarula-mutakakku Amarula-jäätelölläAmarula-mutakakku Amarula-jäätelöllä

Suklaan ja kermaliköörin yhdistelmä toimii aina! Täyteläinen kermalikööri sopii erityisen hyvin jäätelön valmistukseen, sillä alkoholin ansiosta rakenne pysyy pehmeänä jäädytyksestä huolimatta.

Katso resepti
Suklaafondant Amarula-kinuskillaSuklaafondant Amarula-kinuskilla

"Suklaafondantin ihanuus piilee ehdottomasti sen sisällä. Kun lusikan upottaa fondantiin ja sisus valuu täydellisesti ulos, voi vain huokaista ihastuksesta" Liisa Westerberg, Koko Suomi leipoo -voittaja

Katso resepti