Tosimiehen Boeuf Bourgoignon eli Burgundin pata äidin reseptillä
Sohvaperunat-tv-sarjasta tuttu Juhani Koskinen kokkasi kunnon Burgundin padan tuhdille Los Intocables Black Malbec -punaviinille.
Katso resepti »Pataruoat ovat usein vaivattomasti uunissa pitkään hautuneita kylmän vuodenajan lämmittäjiä, jotka sopivat niin arkeen kuin juhlaan. Katso erityyliset ohjeet + juomasuositukset.
Sohvaperunat-tv-sarjasta tuttu Juhani Koskinen kokkasi kunnon Burgundin padan tuhdille Los Intocables Black Malbec -punaviinille.
Katso resepti »Merimiespihvit on klassikkouuniruoka, jonka voi valmistaa vuoassa tai padassa. Käytä liemessä tummaan olutta ja anna hautua pitkään.
Katso resepti »Klassikkoruoka Toscanasta – tämä runsas italialainen keitto on oikeastaan pata, joka saa makunsa erilaisista vihanneksista sekä possunkyljestä. Vegaaniversion saat jättämällä possun pois.
Katso resepti »Murea pataruoka vain paranee hautuessaan uunissa pitkään sillä aikaa kun valmistat muita ruokia. Käytä pataan samaa mehevää punaviiniä kuin tarjoilet valmiin ruoan kanssa. Katso keittiömestari Ina Niinikedon ohje!
Katso resepti »