4 x pataruoka

Pataruoat ovat usein vaivattomasti uunissa pitkään hautuneita kylmän vuodenajan lämmittäjiä, jotka sopivat niin arkeen kuin juhlaan. Katso erityyliset ohjeet + juomasuositukset.

Marokkolainen kasvispata munakoisolla ja kikherneillä

Tämä herkullinen kasvisruokaohje on täynnä mausteita ja makua.

Katso resepti
Millaiseen ruoanlaittoon kannattaa käyttää punaviiniä? Katso 5 vinkkiäRiistapata sinihomejuustolla

Tämä riistapata saa suolaisuutta ja makua sinihomejuustosta. Anna täyteläisen pataruoan ja täyteläisen Nederburg-punaviinin hemmotella!

Katso resepti
Merimiespihvit ja viinisuositusMerimiespihvit

Merimiespihvit on klassikkouuniruoka, jonka voi valmistaa vuoassa tai padassa. Käytä liemessä tummaan olutta ja anna hautua pitkään.

Katso resepti
Artisokka-valkopapu cassoulet ja pistoua Ina NiiniketoArtisokka-valkopapu cassoulet ja pistoua

Tämä ranskalainen pataruoka cassoulet on valmistettu artisokasta ja pavuista ja se nautitaan basilikasta tehdyn pistoua-kastikkeen sekä raikkaan ranskalaisen Laroche-valkoviinin kanssa. Tutustu keittiömestari Ina Niinikedon ohjeeseen.

Katso resepti