Haudutettua karitsan niskaa & paahdettu valkosipulikastike
Yksi keittiömestari Ari Ruohon suosikkiruoista on pitkään haudutettu karitsan niska. Tarjoile täyteläisen Tarapaca Gran Reserva -punaviinin kanssa.
Katso resepti »Pitkään uunissa haudutettu pataruoka valmistuu kuin itsekseen ja maistuu murealta. Katso ohjeet + viinisuositukset.
Yksi keittiömestari Ari Ruohon suosikkiruoista on pitkään haudutettu karitsan niska. Tarjoile täyteläisen Tarapaca Gran Reserva -punaviinin kanssa.
Katso resepti »Sohvaperunat-tv-sarjasta tuttu Juhani Koskinen kokkasi kunnon Burgundin padan tuhdille Los Intocables Black Malbec -punaviinille.
Katso resepti »Sinihomejuusto tuo sopivasti suolaisuutta runsaan riistan makuun. Anna höyryävän pataruoan ja täyteläisen Nederburg-punaviinin hemmotella!
Katso resepti »Murea pataruoka vain paranee hautuessaan uunissa pitkään sillä aikaa kun valmistat muita ruokia. Käytä pataan samaa mehevää punaviiniä kuin tarjoilet valmiin ruoan kanssa.
Katso resepti »