Pähkinäisen kermainen tofu satay
Suolaisenmakea, kaakkoisaasialainen Satay-kastike maustaa tämän marinoidusta Jalotofusta valmistetun riisiruoan. Mausteisuutta tasapainottaa aromaattinen valkoviini.
Katso resepti »Ota helppo askel kohti kepeämpiä vaihtoehtoja ja vähennän lihankulutustasi Lihattoman lokakuun aikana. Katso 4 kasvisruokaohjetta + viinisuositukset.
Haluatko osallistua Lihattoman lokakuun -haasteeseen? Voit toteuttaa haasteen joko täysin vegenä tai vaikka vain lisäämällä kasvisruoan osuutta ruokavaliossasi. Lue lisää Vegaanihaasteen sivuilta.
Suolaisenmakea, kaakkoisaasialainen Satay-kastike maustaa tämän marinoidusta Jalotofusta valmistetun riisiruoan. Mausteisuutta tasapainottaa aromaattinen valkoviini.
Katso resepti »Kevyt ja matala-alkoholinen Casal Garcia -valkoviini Portugalista sopii hyvin mausteisille kasvispyöryköille.
Katso resepti »Tämä ranskalainen pataruoka cassoulet on valmistettu artisokasta ja pavuista ja se nautitaan basilikasta tehdyn pistoua-kastikkeen sekä raikkaan ranskalaisen Laroche-valkoviinin kanssa. Tutustu keittiömestari Ina Niinikedon ohjeeseen.
Katso resepti »Bataatti on uskomattoman monipuolinen raaka-aine. Bataatin kaunis väri ja luotainen makeus tekevät siitä hurmaavan osan monia eri aterioita.
Katso resepti »