Kuumenna uuni 225 asteeseen. Leikkaa munakoiso noin puolen sentin paksuisiksi viipaleiksi ja asettele uunipellille leivinpaperin päälle. Paista uunissa 15 minuuttia ja jäähdytä.
Jauha kypsät munakoisoviipaleet pieneksi silpuksi veitsellä tai yleiskoneessa (mutta ei liian sosemaiseksi). Laita isoon kulhoon.
Valuta ja soseuta kikherneet esim. sauvasekoittimella ja lisää munakoisojen joukkoon.
Pilko valkosipulin kynnet, chili ja purjo pieniksi paloiksi. Kuullota ne tilkassa oliiviöljyä wokki- tai paistinpannussa. Anna jäähtyä ja lisää munakoiso-kikherne massan joukkoon. Lisää myös pilkotut korianterinlehdet, puolikkaan limen mehu, suola ja pippuri sekä korppujauhot. Jos massa jää lian löysäksi, lisää enemmän korppujauhoja. Sekoita hyvin ja laita jääkaappiin puoleksi tunniksi vetäytymään.
Pilko retiisit, porkkana ja kurkku ohuiksi suikaleiksi ja mausta tilkalla limenmehua, suolalla ja pippurilla. Keitä nuudelit suolavedessä ja anna niiden jäähtyä.
Ota munakoiso-kikhernemassa jääkaapista ja pyörittele siitä pieniä palloja ja paista runsaassa oliiviöljyssä wokki- tai paistinpannulla kunnes pinta on rapea. Laita pyörykät lautaselle talouspaperin päälle, jotta ylimääräinen öljy imeytyy pois. Voit vaihtoehtoisesti paistaa pyörykät uunissa 225 asteessa.