Glöet-glögikuohuviini nyt ruusukultaisena

Glögikuohuviini Glöetin tekijät ovat tuoneet Alkohin jälleen uuden glögikuohuviinimaun.

Glöet Gold -glögikuohuviini

Vaaleaan Glöet Gold -glögikuohuviiniin on lisätty ruusukultaista glitteriä ja maustettu sahramilla. Kaunis kuohuva sopii hienosti esimerkiksi pikkujouluja juhlistamaan.

Uutuus-glögikuohuviinin mausta löytyy sahramin lisäksi tuttuja jouluisia mausteita, kuten neilikkaa, kanelia ja sitruksia. Tarjoile juoma erittäin kylmänä ja joukkoon voit lisätä pomeranssinkuorta tai limen siivun.

- Kuluttajat kaipaavat nykyisin kevyempiä vaihtoehtoja ja siksi Glöet Gold -glögikuohuviinissä on alhaisempi alkoholipitoisuus (alc 8%). Uutuusjuoman tuotekehityksessä on huomioitu myös mahdollisimman alhainen sokeripitoisuus. Glöet Goldissa on kaikkein alhaisin sokeripitoisuus kaikista Glöet juomistamme, kertoo Glöetin toinen perustaja Anette Raunio.

"Gold on jännittävä uutuus, jonka pullo saa katsojan ensin hämmentymään ja sitten ihastelemaan. Pulloa pyörittäessä pohjalla olevat ruusukultaiset hiput alkavat pyöriä ja juoma muuttuu upean leikkisäksi. Sahrami ja kardemumma tuovat joulun kielelle kevyesti. Juoma on maukas, tyylikäs ja hurmaava, todellinen juhlajuoma. Pullossa olisi voinut olla maininta, että sitä kannattaa hieman pyöritellä ennen avaamista, että hiput lähtevät liikkeelle. Juoma toimii täydellisesti tyylikkäiden pikkujoulujen alkumaljana ja naisten juhlissa. Juoma sopii myös hyvää ruokaa ja juomaa arvostavalle lahjaksi. Nauti sellaisenaan hyvin viilennettynä." - Kotivinkki 22.10.2022

Lontoossa järjestettävä IWSC-palkintogaalan tuomaristo palkitsi tänä syksynä Glöet Goldin pronssilla. Vuonna 1969 perustettu The International Wine & Spirit Competition (IWSC) on vuosittain järjestettävä alan suurin kilpailu, johon osallistuu viinejä yli yhdeksästäkymmenestä maasta.

Uutuus Glöet Gold löytyy tänä jouluna Alkon tilausvalikoimasta ja valikoimassa jatkavat myös ennestään tutut Glöet maut, roseeviinipohjainen - ja vaalea glögikuohuva.

01.11.2022