Trendikkäät alkuviinit
Ravintola MaannosTelakkakatu 5, Helsinki
Maanantaina 3.2.2020 klo 18:00
Eteläranskalaisen Jeanjean viinitalon viinintekijä Matthieu Carliez avaa illan mielenkiintoisella trendikkäitä alkuviinejä käsittelevällä tastingilla ja luennollaan ’Why no sulphites?’. Tastingin jälkeen nautitaan näiden laadukkaiden viinien kera Maannoksen keittiön loihtima moderni suomalainen viiden ruokalajin illallinen, jossa kotimaiset raaka-aineet ovat pääosassa.
MENU
Sokerisuolattua siikaa & päärynääL'Autochtone Vermentino
Punajuurta & kananmunaaCazes Cap au Sud Rosé
Paahdettua juuriselleriä, sienisoijaa & varsiselleriä pikkelöitynäL'Autochtone Cinsault
Karitsaa & fermentoitua porkkanaaNotre Dame de Cousignac Parcelle du Nord
Suklaa & kahvi fondantCazes Ambré
Viiden ruokalajin illallinen 58 €, viinipaketti 52 €. Ennakkovarauksella molemmat yhteensä 100 €.
PÖYTÄVARAUKSET MAANNOKSEEN
Tutustu ravintolaan www.maannos.fi
Harvinaisten viinien ilta - Maison Champy & Maison Cazes LOPPUUNMYYTY
Ravintola MuruFredrikinkatu 41, Helsinki
Maanantaina 3.2.2020 klo 18:00
Maison Champyn kellarista on saatu tälle ainutlaatuiselle illalliselle todellisia herkkuja, mm. vuoden 2010 punaisia Grand Cru -viinejä sekä legendaarisen 2015 vuosikerran valkoviinejä Burgundin arvostetuimmilta tarhoilta.
Domaine Cazes on puolestaan raottanut kellarin oviaan niin, että illallisella päästään nauttimaan ainutlaatuiset toisen mailmansodan vuosikerrat Rivesalteseita (1939-1944).
Menun viineille on suunnitellut Murun keittiömestari Karoliina Narkiniemi yhdessä sommelier Samuil Angelovin kanssa. Illallisen isännöivät Maison Champyn viinintekijä Dimitri Bazas sekä Emmanuel Cazes, kolmannen sukupolven viinintekijä biodynaamisiin viineihin keskittyneeltä Maison Cazesilta.
LISÄTIEDOT & PÖYTÄVARAUKSET MURUUN