Vuoden roseeviini Casal Garcia Rosé ylittänyt kaikki myyntiodotukset

Viinilehti julkisti toukokuun puolivälissä portugalilaisen Casal Garcia Rosén Vuoden 2020 roseeviiniksi. Voitto oli odotettua suurempi myyntimenestys, mutta ei hätää, sillä pian varastot saavat täydennystä.

casal garcia rosee

– Casal Garcia Rosén myynti moninkertaistui heti Viinilehden Wine Awards -voiton julkistuksen jälkeen, kertoo Altian tuotepäällikkö Laura Kuusela – Varauduimme suureen menekkiin jo etukäteen, mutta suosio pääsi silti yllättämään. Viini on nyt väliaikaisesti loppu varastostamme, mutta useissa Alkon myymälöissä sitä on vielä jäljellä. Ensi viikolla saamme onneksi täydennystoimituksen Portugalista ja myymälöihin tuotetta saadaan viimeistään kuun loppuun mennessä.

-9%

Casal Garcia Rosé

– Roseeviinit kiinnostavat nyt kuluttajia todella paljon. Vajaan yhdeksän euron hintainen Vuoden roseeviini on todella kukkaroystävällinen valinta, ja kun viini itsessään on vielä laadultaan erinomainen, nämä kaksi tekijää ovat vaikuttaneet sen erittäin suureen suosioon. Teemme kuitenkin parhaamme, että viiniä on jatkuvasti saatavilla koko aurinkoisen roseekesän ajan, Laura jatkaa.

Viinin valmistaja Aveleda on Pohjoisessa Portugalissa toimiva perheyritys, jonka lippulaivaviini Casal Garcia on Portugalin myydyin vinho verde -viini.

Tutustu suosittuun viiniperheeseen:

19.05.2020