Casal Garcia Rosé on Viinilehden Vuoden Roseeviini 2020

Onnea Vuoden Roseeviini 2020 – Casal Garcia Rosé Portugalista! Viinilehden Wine Awards palkitsi jälleen vuoden parhaimmat viinit. Tutustu roseevoittajaan ja arvovaltaisen juryn kommentteihin.

casal garcia rosee

Viini-lehti palkitsee vuosittain vuoden parhaimpia viinejä – nyt jo seitsemännentoista kerran. Viinilehden asiantuntijoiden Antti Rinta-Huumon ja Juha Berglundin sokkomaisteluissa vuoden roseeviiniksi 2020 nousi portugalilainen Casal Garcia Rosé.

Antti ja Juha ovat maistaneet läpi kaikki Alkon vakiovalikoiman viinit ja joitain tilausvalikoiman viinejä. Lisäksi yhteensä 66 maistetun roseeviinin joukossa olivat myös tämän kesän Alkon kausiroseet.

-9%

Casal Garcia Rosé

Viini-lehden arvio:

Puhdaspiirteisen marjainen, vivahteikas, herkullisen hersyvä tuoksu. Siinä on vadelmaa, kirsikkaa ja lisäksi metsän kypsiä punaisia marjoja. Maku on lähes kuiva ja toistaa tuoksun tuoreet punaiset vivahteet.

Viinissä on lisäksi mansikkaa, sitruksisuutta, punaista omenaa - jopa persikkaakin. Viinin viehkeä, hennosti makea maku saa ryhtiä eloisasta hapokkuudesta ja lähes kieltä kutittelevasta pirskahtelevuudesta. Erittäin herkullinen kokonaisuus nostaa miellyttävästi veden kielelle.

Ruokasuositus

Seurusteluun hyvin viilennettynä. Myös monikäyttöinen noutopöytä- ja eväsretkirosee.

Löydät Casal Garcia Rosén useimmista Alkon myymälöistä.

Tutustu myös Portugalin suurimman Vinho Verde -viinien valmistajan muihin viineihin niin Alkon kuin ruokakauppojen valikoimassa.

vwa_2020_color_wine_awards

Wine Awards -merkki koristaa Viini-lehden Vuoden viinivalintoja. Se on paitsi tunnustus lajinsa parhaalle viinille myös tapahtuma, jossa juhlitaan vuoden aikana tehtyjä viinivalintoja.

Lue lisää>