Passionhedelmästä ja hibiskuksen kukista makunsa saava vuosikertaglögi Blossa 19 sopii jäiden kanssa aurinkoisen talvipäivän juomaksi. Tutustu erilaisiin Blossa 19 käyttövinkkeihin!
Blossan valkoviinipohjaista vuosikertaglögiä kannattaa nauttia joko syksyisenä aperitiivina jääkaappikylmänä tai vaikkapa kuohuviiniin sekoitettuna.
Kun ilmat kylmenevät, on glögi mukava nauttia perinteiseen tapaan höyryävän lämpimänä.
Kylmänä Blossan trooppinen hedelmäisyys korostuu ja joulumausteet tuovat makuun pienen säväyksen.
Lämmitettynä jouluiset mausteet kuten neilikka nousevat selkeämmin esille.
Käyttötapoja on useita. Kokeile ja valitse mieleisesi:
- Jääkaappikylmänä- Jäiden kanssa- Huoneenlämpöisenä- Lämmitettynä normaaliglögin tapaan
- Ginger Aleen sekoitettuna (50/50 suhteessa, jolloin inkivääri tuo mukavaa lisämausteisuutta)- Kuohuviiniin sekoitettuna (50/50 suhteessa) tarjoiltuna kuohuviinilasista- Raikkaan kylmänä Spritzinä. Katso ohje!- Lämpimänä Blossa-omenatotina, johon tulee puolet Blossaa ja puolet omenamehua. Tarjoa lämpimänä glögilasista.
Vinkki! Voit koristella juomat kuivatulla Hibiskuksen kukalla (löydät esim. teekaupoista)
Lue myös vinkit, miten lämmität alkoholillisen glögin oikein.
Blossa 19 Aloha -vuosikertaglögi on hakenut inspiraationsa Havaijilta. Valkoviinipohjainen glögi kätkee sisälleen muun muassa passionhedelmää ja hibiskuksen kukkaa. Miksi juuri ne on valikoitu mukaan?
Lue lisääMiten kuumaksi glögi pitää lämmittää tai kauanko se säilyy avattuna? Katso vastaukset sekä raikas vinkki glögin maustamiseen uudella tavalla. Nappaa myös herkulliset jälkiruoka- ja drinkkiohjeet jutun lopusta.
Lue lisääMillainen on hyvä glögidrinkki? Baarimestari Mikael Karttusen vinkeillä tuunaat helposti perinteisestä glögistä herkullisen drinkin, joka maistuu myös joulukauden jälkeen.
Lue lisää