Expedition-viinit Italiasta S-asiakasomistajaviineinä ympäri Suomen

Vuoden 2024 asiakasomistajakuohuviini, -valkoviini ja -punaviini tulevat Pohjois-Italiasta.

s_asiakasomistajaviinit_expedition

Tee S-ryhmän ravintoloissa ja hotelleissa ympäri Suomen makumatka italialaisten viinien maailmaan! Expedition on viinisarja, joka vie nautiskelijat ympäri maailmaa erilaisille viinialueille. S-ryhmän ravintoloissa matka vie Pohjois-Italiaan.

Vuoden 2024 asiakasomistajaviinit tulevat tarkemmin sanottuna Veneton maakunnasta, Adrianmeren ja Dolomiittien syleilystä. Expedition-sarjaan kuuluvat erinomaisen herkullinen puna- valko- ja kuohuviini.

Asiakasomistajaviinit maksavat S-Etukortilla 28,90 € (norm. 42,90 €)

Asiakasomistajakuohuviini Expedition Brut Spumante

Kuiva Expedition Spumante on raikkaan hedelmäinen italialainen kuohuviini. Spumanten suosion salaisuus on oiva tasapaino kevyttä hapokkuutta ja päärynäisyyttä yhdistyneenä kukkaiseen passionhedelmän vivahteeseen. Nauti alkumaljana, seurustelujuomana ja pikkusuolaisten seurana.

"Täsmäruokasuosituksia Expedition-kuohuviinille ovat vaikkapa rapu tostada, Caesar-salaatti, vuohenjuustosalaatti tai kevyemmät pitsat. Ehdoton juoma kilistelyyn ja seurusteluun."

Hinta S-Etukortilla 28,90 € (norm. 42,90 €) / pullo

Asiakasomistajavalkoviini Expedition Vino Bianco Garganega

Raikas Expedition Vino Bianco tulee luoksemme Italian Venetosta. Alueelle tyypilliset Garganega-rypäleet tuovat viiniin sopivaa hedelmäisyyttä sekä hapokkuutta. Tasapainoinen ja miellyttävä kuiva valkoviini seurusteluun sekä ruokaviiniksi – sopii erinomaisesti kalan, äyriäisten ja kanan kanssa.

"Hyviä esimerkkejä täsmäsuosituksista Expedition-valkoviinille ovat esimerkiksi halloumi- tai vuohenjuustosalaatti, rapurisotto, vuohenjuustobroileri tai cajun lohi."

Hinta S-Etukortilla 28,90 € (norm. 42,90 €) / pullo

Asiakasomistajapunaviini Expedition Vino Rosso Corvina

Mausteisen Expedition Vino Rosson rypäle on Corvina, italialainen alkuperäislajike. Maku on kypsän marjainen ja keskitanniininen. Pehmeän voimakkuutensa ansiosta viini sopii erinomaisesti myös sellaisenaan nautittavaksi, mutta ihan yhtä kotonaan se on tapaksien, lihan, pastan ja pizzan kaverina.

"Täsmäruokasuosituksia Expedition-punaviinille ovat esimerkiksi pihvi kuin pihvi, pizzat, joissa salamia tai ilmakuivattua kinkkua, nauta-tacot ja ribsit."

Hinta S-Etukortilla 28,90 € (norm. 42,90 €) / pullo

Täsmäruokasuositukset antoi Anora-juomatalon asiantuntija Markus Hannula.

Tutustu S-ryhmän ravintoloihin Raflaamo-sivuilla >>