Hyvä edullinen punaviini – nappaa punaviinilöydöt!

Kun olet hakemassa hyvää punaviiniä, säästä hinnassa mutta älä laadussa. Tutustu viiniraadin kolmeen suosikkiin ja löydä itsellesi hyvä edullinen punaviini!

edullisia_punaviinejä

Pasqua Villa Borghetti Bardolino Classico

Klassinen raikas Pohjois-Italian Bardolino-viini vaaleille liharuoille, savukalalle ja Italian keittiön klassikkoannoksille.

"Tuoksussa raikasta punaherukkaa ja aavistus mausteisuutta. Keskitäyteläisessä maussa aistii tuoretta hedelmäisyyttä ja makeaa marjaisuutta. Kepeytensä ansiosta toimii sujuvasti myös kalaruokien kaverina esim. savulohi tai jopa savusiika. Nappivalinta antipastille, arkipastoille ja kanaruoille."

Lindeman's Bin 40 Merlot

Mehukkaan hilloinen ja tumman marjainen Merlot -punaviini Australian auringon alta – hiilineutraaliksi sertifioitu viinivalinta.

"Muhkean luumuinen ja mausteisen miellyttävä tuoksu. Merlot on usein melko aliarvostettu rypälelajike, mutta tästä Merlot-viinistä löytyy suuntäyttävää muhkeutta ja hieman eukalyptystä. Ihanteellinen viini lihaisille makkaroille ja raakamakkaralle. Ehdoton mökkikauden aloituksen viini grilliruoalle!"

Expedition Cabernet Sauvignon 1 litra

Ympäristöystävällisen litran tetran hinnaksi tulee 75 cl pulloon suhteutettuna ainoastaan 8,99 €

"Runsaat tanniinit maussa mustaherukkaa, mausteisuutta ja paahteisuutta. Täyteläinen muttei liian tuhti. Sopii punaiselle lihalle, possun kasslerille sekä pizzan ja pastan kanssa. Litran tetrasta riittää lorauttaa myös bolognese-kastikkeen joukkoon."

Kommentit on koottu Viinimaan viiniraadin tastingista. Raadissa olivat mukana Anoran viiniasiantuntijat Nina Jansson ja Joonas Vainio sekä Viinimaan sisällöntuottaja Anne Riski.