Kuohuviini ja ruoka
Kuohuviinipulloa ei enää avata vain uuden vuoden tai vapun kunniaksi, vaan lasillisella kuplivaa voi piristää arkipäivää tai viikonlopun alkua. Poimi vinkit kuohuviinin ja ruoan yhdistämiseen.
Lue lisää »Tervetuloa legendaariselle Fazer Café Kluuvikadulle Helsinkiin viettämään asiantuntijoiden opastuksella herkullinen ilta jälkiruokien ja viinien parissa keskiviikkona 29.11.2023 klo 17.00.
Tilaisuuden vetäjinä toimivat Fazer Cafén kondiittorimestari Eero Paulamäki ja Viinimaan asiantuntija Marjut Tiainen.
Tastingissä pääset maistelemaan neljää juuri tätä tilaisuutta varten suunniteltua viini-jälkiruoka-makuparia ammattilaisten opastuksella. Mitä ne tuovat toisistaan esille ja miten yksilöllinen makuaisti onkaan?
Noin tunnin kestävässä tastingissä on hieno mahdollisuus löytää uusia, yllättäviäkin makupareja. Millainen jouluinen jälkiruoka toimii ranskalaisen Crémant-kuohuviinin kanssa? Entä tyylikkään itävaltalaisen jälkiruokaviinin kanssa, tai jouluisen roseekuohuviiniuutuuden kanssa? Ja millaisia vivahteita joulun suositut maut pipari, kaneli, glögi ja hasselpähkinä tuovat yhdistelmiin?
Tervetuloa kuulemaan vinkit ja keskustelemaan herkuttelun lomassa.
Tastingin hinta on 29 € / hlö. Ilmoittaudu mukaan Fazerin sivuilla >>
Fazer Café Kluuvikatu 3 00100 Helsinki
Kuohuviinipulloa ei enää avata vain uuden vuoden tai vapun kunniaksi, vaan lasillisella kuplivaa voi piristää arkipäivää tai viikonlopun alkua. Poimi vinkit kuohuviinin ja ruoan yhdistämiseen.
Lue lisää »Ruoan ja viinin yhdistäminen on parhaimmillaan unohtumaton kokemus. Kurkkaa viinikirjoittaja Ilkka Sirénin viinisuosikit viidelle klassikkoruoalle kuten sinihomejuustolle, sushille tai kunnon grillipihville.
Lue lisää »Fazerin kondiittorimestari Eero Paulamäki maistatti erilaisia viini & jälkiruokayhdistelmiä. Tutustu mikä oli yleisön suosikki ja nappaa Eeron riisipuurosta valmistetun nopean jouluherkun ohje.
Lue lisää »