Viinilöydöt vappuun ja kevään juhlakauteen Alkon verkkokaupasta

Viiniraati maistoi kolme ihastuttavaa italialaista kuohuvaa Alkon verkkokaupan valikoimasta – tutustu ja tilaa suosikkisi vappuun sekä kevään ja kesän juhliin.

Alkon_verkkokaupan_kuohuviinit

Nämä kolme viinitärppiä kevään juhlakauteen löydät parhaiten Alkon verkkokaupasta. Tilaa juomat näppärästi ilman toimitusmaksua ja nouda valitsemastasi Alkosta ilman ruuhkia. Teethän vapputilauksesi viimeistään 22.4. Lue lisää miten käytät Alkon verkkokauppaa

Valdo Aquarius Blanc de Blancs Extra Dry

– Todellinen kesä pullossa niin makumaailman kuin ulkonäön suhteen

"Tällä ihastuttavalla kuohuviinillä ei ole vain kaunis merenneitohenkinen pullo, vaan laadukas sisältö. Kuiva muttei rutikuiva maku on miellyttävän hedelmäinen, melko päärynäinen ja mukavan lempeä"

"Todellinen silmäkarkki kesän aloitukseen, piknikille ja terasseille. Nauti sellaisenaan tai vähän mausteisempien ruokien kanssa. Sopii hyvin keväisille kasvisruoille ja sushille. Vapun ehdoton suosikki perunasalaatille"

Tutto è Possibile LESS is MORE Organic Frizzante

Kevyt ja särkymätön muovipullo on kaikista piknikystävällisin kuohuva

"Tosi kivat ja raikkaat kuplat, vaikka onkin frizzante luokitukseltaan! Pirteässä ja kuivassa maussa löytää keltaista kypsää omenaa ja herkullista hedelmäisyyttä sekä aavistuksen sitruunan kuorta"

"Huippukäytännöllinen terassi- ja piknikviini, todella kevyt pullo – myös hiilijalanjäljeltään! Luomuviini on vegaaneille soveltuva ja sillä on paikallinen ekosertifikaatti eli todellinen vihreä valinta. Nauti erilaisten salaattien ja kasvis- tai kalaruokien kanssa"

Le Contesse Prosecco Brut Nature

– Elegantti Brut Nature Prosecco -uutuus Italiasta vaativampaankin makuun

"Upgreidaa itsesi seuraavalle Prosecco-tasolle! Brut Nature sisältää luontaisesti 4-5 grammaa sokeria muttei yhtään lisättyä sokeria, mitä normaalisti Proseccoihin lisätään valmistusvaiheessa. Varsinainen Prosecco-maailman samppanja, joka sopii vaativampaankin makuun!"

Alkon valikoimasta löytyy vain kaksi Brut Nature Proseccoa

"Elegantti, hienovaraisen ja mineraalisen päärynäinen. Raikkaan kirpeä ja erittäin kuiva maku, jossa aistii vihreää omenaa. Erittäin hyvä maljajuoma vapun pikkusuolaisten ja antipastin kanssa kuivan kuohuviinin ystäville. Todella tyylikäs ulkoasu"

Kommentit on koottu Viinimaan viiniraadin tastingista. Raadissa olivat mukana Anoran viiniasiantuntijat Joonas Vainio ja Nina Jansson sekä Viinimaan sisällöntuottaja Anne Riski.