Yhdistä viinilahja ja kukat - Ilahduta ystävää 14.2.

Tyylikäs viini ja kaunis kukkakoriste hehkuvat ystävänpäivän väreissä. Katso vinkit uuteen tapaan muistaa ystävää tai rakasta!
kuohuviinipullot

Tuoreista kukista valmistetut pullonkoristeet tuovat näyttävyyttä tyylikkääseen viinilahjaan. Minkä viinin sinä antaisit lahjaksi ystävällesi tai rakkaallesi?

Fresita

Hinta Alkossa 10,69 € 

Aitoja mansikoita ja laadukasta kuohuviiniä! Alkosta tutun 8 % alkoholia sisältävän mansikkaisen kuohuviinin lisäksi Fresita löytyy myös ruokakaupoista 5,5 % vahvuisena (hinta n 9,90 €).

Pullonkoriste on tehty Phalaenopsis orkidean kukasta ja vihreästä salalin lehdestä. Ilmeen viimeistelee tulilatvan kukinnot ja helmisomisteet.
 

Pongrácz Rosé Brut kuohuviini

Kauniin talvinen kukkakoriste on tehty pullosta pois irrotettavaksi, mikä helpottaa kuohuviinin avausta ja tarjoilua.

Pongrácz Rosé Brut

Hinta Alkossa 16,19 €

Tyylikäs ja kuiva rosékuohuviini ihastuttaa elegantin marjaisilla aromeillaan ja hennolla paahteisuudellaan.

Talvisen pullonkoristeen värimaailma mukailee Pongrácz-pullon lämpimiä sävyjä. Koristeessa on käytettu tuuttiananaksen kukintoja, kuismanmarjoja ja arabiantähdikin kukintoja. 

GEM roseeviini

GEM roseeviinin kukkakoriste on tehty pysymään hyvin paikoillaan kun viiniä kaadetaan.

GEM Rose

Hinta Alkossa 13,49 €

Raikkaan marjaisa, kevyt ja kuiva ranskalainen roseviini. Erikoinen pullomuoto muistuttaa nimeään, sillä GEM tarkoittaa jalokiveä. Pullossa on lasinen uudelleen suljettava korkki.

Pullonkoristeessa on käytetty pääkukkana timanttiananaksen kukintoja. Värimaailmaa täydentävät tulilatvan- ja arabiantähdikin kukinnot. 

Bieder logo
Koristeet: Bieder-kukkakauppa

"Suunnittemieni koristeiden kukkavalinnat kestävät näyttävinä pari päivää, jolloin koristeen voi huoletta hankkia jo edellisenä päivänä. Ne on hyvä tilata aina etukäteen." Floristi Tapio Komminaho, Bieder Ruoholahti

Klikkaa Bieder Ruoholahden Facebook sivuille