Two Oceans Fresh&Fruitylle kultaa Vuoden Viinit 2018 -kisassa ja Two Oceans Shiraz'lle Kunniamaininta

Suosittu valkoviini nappasi kultaa Vuoden Viinit -kisassa.<br>

Two Oceans Fresh& Fruitylle kultaa Vuoden Viinit 2018 -kisassa

Vuoden Viinit -kilpailu ry arvioi ja valitsi jo 21. kertaa parhaimpia viinejä. Tänä vuonna mukana oli yli 830 viiniä.

Eteläafrikkalainen valkoviini Two Oceans Fresh&Fruity nappasi kultamitalin sarjassa Valkoiset laatikkoviinit. Vuoden Viinit -kilpailun kestomenestyjä on mainio pari vaikkapa salaateille ja luottovalinta noutopöydän herkuille.

Raati kuvailee viiniä seuraavasti: "Viini on väriltään vaalean vihreäkeltainen. Sen tuoksusta on aistittavissa ruohoa, herukanlehtiä, kypsää omenaa ja yrttejä. Viini on puolikuiva ja hapokas ja kypsän hedelmäinen. Maun aromimaailma seuraa tuoksun viitottamaa linjaa. Viinin hapot ja pieni makeus sekä maun kypsä hedelmäisyys luovat tasapainoisen, helposti lähestyttävissä olevan viinin.”

Two Oceans Shiraz on takuuvarma kesän grilliruokien kaveri

Täyteläinen Two Oceans Shiraz ansaitsi puolestaan Kunniamaininnan saman kilpailun Punaiset laatikkoviinit -sarjassa. Viini on takuuvarma kesän grilliruokien kumppani.

Raadin luonnehdinta viinistä kuuluu seuraavasti: ”Viinin väri on läpitunkemattoman purppuranpunainen. Sen runsaassa tuoksussa on mm. tummia marjoja, seetriä, lakritsia ja mokkaa. Maku on täyteläinen, keskihapokas, keskitanniininen ja siitä löytyy tummia kypsiä marjoja, suklaata ja lakritsia. Viinin alkoholi tuntuu hieman lämmittävänä.”

Tutustu viineihin, löydät ne useimmista Alkon myymälöistä.