Katso Inan loppukesään sopivat herkulliset ohjeet viinisuosituksineen!
Ranskan Jura-vuoristosta kotoisin oleva Comté on lehmänmaidosta valmistettu puolikova juusto. Valmista mehevä piiras!
Katso reseptiKeittiömestari Ina Niinikedon rapumenussa nautitaan rapujen lisäksi kokonaisina keitettyjä latva-artisokkia, joita dipataan itsetehtyihin kastikkeisiin ja nautitaan juustopiirakan sekä ranskalaisen Laroche-valkoviinin kanssa.
Katso reseptiTämä ranskalainen pataruoka cassoulet on valmistettu artisokasta ja pavuista ja se nautitaan basilikasta tehdyn pistoua-kastikkeen sekä raikkaan ranskalaisen Laroche-valkoviinin kanssa. Tutustu keittiömestari Ina Niinikedon ohjeeseen.
Katso reseptiValmista keittiömestari Ina Niinikedon ohjeella kokonainen grillattu nieriä, raikas perunasalaatti ja piimä ranch- kastiketta. Nauti raikkaan hedelmäisen ranskalaisen Laroche Chardonnay L -viinin kanssa.
Katso resepti