Keittiömestari Ina Niinikedon ruokaohjeet

Katso Inan loppukesään sopivat herkulliset ohjeet viinisuosituksineen!

Comte-juusto piirakkaComte-juustopiirakka

Ranskan Jura-vuoristosta kotoisin oleva Comté on lehmänmaidosta valmistettu puolikova juusto. Valmista mehevä piiras!

Katso resepti
Rapujuhlamenu_Ina_NiiniketoRapumenu á la Ina Niiniketo

Keittiömestari Ina Niinikedon rapumenussa nautitaan rapujen lisäksi kokonaisina keitettyjä latva-artisokkia, joita dipataan itsetehtyihin kastikkeisiin ja nautitaan juustopiirakan sekä ranskalaisen Laroche-valkoviinin kanssa.

Katso resepti
Artisokka-valkopapu cassoulet ja pistoua Ina NiiniketoArtisokka-valkopapu cassoulet ja pistoua

Tämä ranskalainen pataruoka cassoulet on valmistettu artisokasta ja pavuista ja se nautitaan basilikasta tehdyn pistoua-kastikkeen sekä raikkaan ranskalaisen Laroche-valkoviinin kanssa. Tutustu keittiömestari Ina Niinikedon ohjeeseen.

Katso resepti
Grillattu  nieriä_InaNiiniketoGrillattu kesänieriä

Valmista keittiömestari Ina Niinikedon ohjeella kokonainen grillattu nieriä, raikas perunasalaatti ja piimä ranch- kastiketta. Nauti raikkaan hedelmäisen ranskalaisen Laroche Chardonnay L -viinin kanssa.

Katso resepti