Fetavaahto ja balsamiviinikypsennetyt mansikat
Tässä alkuruoassa yhdistyvät kolme täydellisesti toisiaan täydentävää makua: feta, mansikat ja balsamiviinietikka.
Katso resepti »Juhli keskikesää herkullisella ruoalla ja juomalla!
Tässä alkuruoassa yhdistyvät kolme täydellisesti toisiaan täydentävää makua: feta, mansikat ja balsamiviinietikka.
Katso resepti »Kokeile perinteisen graavatun lohen sijaan ihanan raikasta lohi-raparpericrudoa. Nauti tyylikään roseeviinin tai valkoviinin kanssa!
Katso resepti »Piristä varhaisperunoita raikkaalla ranskankermakastikkeella ja retiiseillä!
Katso resepti »Fresita-kuohuviinillä maustetuista mansikoista syntyy kakku, jonka taikinaan lisätty mansikkarahka tekee siitä erityisen mehevän. Tutustu ruokakirjailija Anni Paakkunaisen kesäherkkuun!
Katso resepti »