Juhannusmenu

Juhli keskikesää herkullisella ruoalla ja juomalla!

Fetavaahto ja balsamiviinikypsennetyt mansikat

Tässä alkuruoassa yhdistyvät kolme täydellisesti toisiaan täydentävää makua: feta, mansikat ja balsamiviinietikka.

Katso resepti
Lohi-raparpericrudo_rakuunamajoneesillaLohi-raparpericrudo rakuunamajoneesilla

Kokeile perinteisen graavatun lohen sijaan ihanan raikasta lohi-raparpericrudoa. Nauti tyylikään roseeviinin tai valkoviinin kanssa!

Katso resepti
Uudet_perunat_ranskankermallaUudet perunat ranskankermalla

Piristä varhaisperunoita raikkaalla ranskankermakastikkeella ja retiiseillä!

Katso resepti
FRESITA-MANSIKKAKAKKU Annin uunissaFresita-mansikkakakku

Fresita-kuohuviinillä maustetuista mansikoista syntyy kakku, jonka taikinaan lisätty mansikkarahka tekee siitä erityisen mehevän. Tutustu ruokakirjailija Anni Paakkunaisen kesäherkkuun!

Katso resepti