Fresita Frozen Melon
Tämä raikkaan kylmä Frozen drinkki on matala-alkoholisempi mukaelma Frozen Strawberry Margarita -klassikkodrinkistä. Mansikkainen Fresita kuohuviini ja jäiset meloninpalat tuovat lempeää makeutta.
Katso resepti »Tämä laseihin koottava kesäinen kerrosjälkiruoka valmistuu mansikoista ja raparperista.
0 h 15 min
250 g mansikoita
2 raparperivartta
2 rkl jälkiruokaviiniä, esim. Nederburg Noble Late Harvest
2 rkl hunajaa
1 rkl hienoa sokeria
3 dl kermaa
200 g tuorejuustoa
1/2 tl vaniljajauhetta
1 rkl tomusokeria
oin 12 digestivekeksejä
tuoreita mansikoita
Pilko mansikat ja raparperi pieniksi paloiksi. Laita ne kattilaan ja lisää viini, hunaja ja sokeri.
Anna kiehua, kunnes marjat ovat täysin pehmeitä. Maista ja lisää tarvittaessa sokeria riippuen siitä, kuinka happamia raparperit ovat.
Vatkaa kerma vaahdoksi ja sekoita joukkoon tuorejuusto, vanilja ja tomusokeri.
Murskaa digestivekeksit.
Kerrosta kerma-tuorejuustoseos, hedelmät ja murskatut keksit kauniisiin laseihin tai lasipurkkeihin. Koristele kunkin päällimmäinen kerros tuoreilla mansikoilla.
Tarjoile heti.
Tämä raikkaan kylmä Frozen drinkki on matala-alkoholisempi mukaelma Frozen Strawberry Margarita -klassikkodrinkistä. Mansikkainen Fresita kuohuviini ja jäiset meloninpalat tuovat lempeää makeutta.
Katso resepti »Tee vieraillesi suomalainen versio italialaisesta pannacottasta ja tarjoile se kesämarjakeiton kanssa, johon tulee Fresita-kuohuviiniä.
Katso resepti »Mukavan kirpsakka ja vegaaninen herukkapannacottapiiras nautitaan makean kuohuviinin kanssa.
Katso resepti »Herkullinen mansikka-mascarponekakku kostutetaan Fresita-kuohuviinillä.
Katso resepti »Etelä-Afrikan palkituimman viinitalon Nederburgin tunnusmerkkejä ovat perinteet ja laatu yhdistettyinä intohimoon, tarkkuuteen ja kärsivällisyyteen.
Tutustu brändiin »