Kesätrifle

Tämä laseihin koottava kesäinen kerrosjälkiruoka valmistuu mansikoista ja raparperista.

logo

0 h 15 min

AINEKSET

  • 250 g mansikoita

  • 2 raparperivartta

  • 2 rkl jälkiruokaviiniä, esim. Nederburg Noble Late Harvest

  • 2 rkl hunajaa

  • 1 rkl hienoa sokeria

  • 3 dl kermaa

  • 200 g tuorejuustoa

  • 1/2 tl vaniljajauhetta

  • 1 rkl tomusokeria

  • oin 12 digestivekeksejä

  • tuoreita mansikoita

VALMISTUSOHJEET

    1. Pilko mansikat ja raparperi pieniksi paloiksi. Laita ne kattilaan ja lisää viini, hunaja ja sokeri.

    2. Anna kiehua, kunnes marjat ovat täysin pehmeitä. Maista ja lisää tarvittaessa sokeria riippuen siitä, kuinka happamia raparperit ovat.

    3. Vatkaa kerma vaahdoksi ja sekoita joukkoon tuorejuusto, vanilja ja tomusokeri.

    4. Murskaa digestivekeksit.

    5. Kerrosta kerma-tuorejuustoseos, hedelmät ja murskatut keksit kauniisiin laseihin tai lasipurkkeihin. Koristele kunkin päällimmäinen kerros tuoreilla mansikoilla.

    6. Tarjoile heti.

Nederburg


Etelä-Afrikan palkituimman viinitalon Nederburgin tunnusmerkkejä ovat perinteet ja laatu yhdistettyinä intohimoon, tarkkuuteen ja kärsivällisyyteen.

Tutustu brändiin »