4 x pääsiäisen alkuruoka & 4 x pääruoka

Katso ruokaohjeet + viinisuositukset

basilikarisoton ohjeBasilika-sitruunarisotto

Ruokakirjailija Mari Moilasen ohjeella valmistat maailman parasta ja kauniin vaaleanvihreää basilikarisottoa. Valmistukseen sekä ruoan kanssa nautittavaksi sopii tietenkin Prosecco-viini.

Katso resepti
Melonia ja ilmakuivattua kinkkua uunissa Melonia saltimbocca

Valmista melonia ja ilmakuivattua kinkkua uunissa ja kruunaa makuyhdistelmä raikkaan ryhdikkäällä samppanjalla. Katso kokki Teresa Välimäen ohje!

Katso resepti
Bruschettat ja samppanjaaBruschettaa ja papuja

Raikkaan samppanjan kanssa sopivat kokki Teresa Välimäen valmistamat helpot sormisyötävät.

Katso resepti
Korianteripestolla kuorrutetut vihersimpukatKorianteripestolla kuorrutetut vihersimpukat

Pestolla kuorrutetut simpukat ovat tyylikäs alkupala kuohuviinin kanssa.

Katso resepti
Yrttimarinoitua karitsan fileetä lehtikaalipestollaYrttimarinoitua karitsan fileetä lehtikaalipestolla

Lehtikaalipesto ja -sipsit tuovat pikantin lisän yrttiseen karitsaan, jota maa-artisokkamuhennos mehevöittää.

Katso resepti
19 Crimes viiniKaritsanvartaat 19 Crimes -tyyliin

Marinoi karitsa ronskisti punaviinillä, rosmariinillä ja valkosipulilla. Nauti mausteisen 19 Crimes -aussiviinin kanssa.

Katso resepti
Pääsiäislammasta perinteisen sekä eksoottisen ohjeen mukaanKaritsanviulu yrttikuorrutteella

Mehevä yrttikuorrutus antaa makua lihalle ja korostaa sen parhaita vivahteita yhdessä laadukkaan ja mehevän täyteläisen Tarapacá Gran Reserva Cabernet Sauvignon -punaviinin kanssa.

Katso resepti
Rooibos-maustettua karitsanpotkaa + viinisuositusKaritsanpotkaa ja suolapähkinä-polentaa

Potkat maustetaan rosmariinilla ja rooibos-teellä. Maukkaan polentan ja mausteisen täyteläisen punaviinin aromit toimivat karitsan kanssa.

Katso resepti