Bourbon marinoitu entrecote Los Intocables -tyyliin
Bourbon-viskissä marinoitua entrecotea täydentää tietenkin Bourbon-tynnyreissä kypsytetty muhkea argentiinalainen punaviini.
Katso resepti »Täyteläiset bourbon- ja rommitynnyreissä kypsyneet Los Intocables -viinit ovat kuin tehtyjä tuhdeille liharuoille.
Erittäin täyteläinen ja tuhti argentiinalainen punaviini on saanut erityisen makunsa 12 kuukauden bourbon-tynnyrikypsytyksen aikana.
Maussa nousevat esille Malbec-rypälelajikkeen rehevät aromit – tummat marjat ja luumut. Viinin vaniljaiset aromit tulevat tynnyrikypsytyksestä ja pähkinäisyys bourbon-viskin aromeista. Tanniinit ovat pehmeät ja tuovat viiniin ryhtiä.
Viinilehti on antanut viinille 4 tähteä = Laadultaan erinomainen
Nauti mehevä viini sellaisenaan tai mausteisten liharuokien kanssa, mutta kokeile myös tumman suklaan tai kovien juustojen kanssa. Katso bourbonmarinoidun entrecoten ohje.
Tämä tuhti argentiinalainen punaviini on imenyt itseensä makua rommin kypsytykseen käytetyistä tammitynnyreistä.
Todella muhevan mehevä tuoksu. Maku ei ole liian tanniininen, mutta muhkean runsas ja täyteläinen, jonka monipuolisesta makumaailmasta löytyy paljon kaikkea – rommitynnyrikypsytys tuo vaniljaisuutta ja karamellia sekä muita makeita aromeja. Aavistus savuisuutta ja kuivattua hedelmää, aprikoosia ja luumua, aivan kuten tumman rommin vivahteissa usein on.
Rum Barrel sopii hyvin maustetumpien pihvien kanssa. Täydellinen mätsi naudan ribseille ja entrecote-pihville!
Bourbon-viskissä marinoitua entrecotea täydentää tietenkin Bourbon-tynnyreissä kypsytetty muhkea argentiinalainen punaviini.
Katso resepti »Argentiinalaiset Malbec-rypäleestä valmistetut punaviinit on usein muhkean täyteläisiä. Tutustu kolmeen suositukseen!
Lue lisää »Naudan flank steak lisukkeinaan tuhdit perunat ja kermakastike vaativat runsautta myös viiniltä.
Katso resepti »