Resepti: Hanna Stolt
Hanna Stolt on hyvinvointivalmentaja ja ruokakirjailija, joka valmistaa mieluiten kasvisvoittoista, ravitsevaa ruokaa. Hanna loihtii yksinkertaisista raaka-aineista ruokia, jotka hivelevät kaikkia aisteja.
Amarula Marula Fruit Cream -liköörillä maustettu suklainen chia-vanukas hurmaa niin brunssi- kuin päivällisvieraatkin. Vanukas on helppo valmistaa ja korkeasta lasista tarjoiltuna annos on juhlavan näköinen!
2 dl mantelimaitoa
4 cl Amarula Marula Fruit Cream -likööriä
6 mehukasta taatelia, kivet poistettuna
2 rkl kaakaojauhetta
1 vaniljatangon siemenet (tai n. 1/2 tl vaniljajauhetta)
pikkuripaus suolaa
3/4 dl chia-siemeniä
Kaakaonibsejä
Vadelmia (tai hedelmiä)
Sekoita kaikki muut ainekset, paitsi chia-siemenet blenderillä tasaiseksi nesteeksi. Lisää joukkoon chia-siemenet. Sekoita hiljalleen hyytyvää seosta vielä kerran noin 5-10 minuutin jälkeen, jotta vanukkaan koostumuksesta tulee tasaisempaa.
Jaa chia-vanukas kahteen annosastiaan ja nosta astiat jääkaappiin hyytymään noin 30 minuutiksi.
Koristele valmiit chia-vanukkaat esim. kaakaonibseillä ja vadelmilla ennen tarjoilua.
Hanna Stolt on hyvinvointivalmentaja ja ruokakirjailija, joka valmistaa mieluiten kasvisvoittoista, ravitsevaa ruokaa. Hanna loihtii yksinkertaisista raaka-aineista ruokia, jotka hivelevät kaikkia aisteja.
Amarula-kermalikööristä valmistettu vaahtokarkkikaakao lämmittää makeasti. Kokeile myös vaahtokarkkien valmistusta itse!
Katso resepti »Tuunaa herkullisella Amarula-kermaliköörillä gluteenittomat mokkapalaleivokset.
Katso resepti »Amarula-liköörillä, appelsiinilla sekä rosmariinilla maustettu kahvi huumaa aromeillaan. Nautitaan ystävien kanssa!
Katso resepti »